دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 345065
تعداد نوشته ها : 228
تعداد نظرات : 183
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

انتخابات از دیدگاه ائمه اطهار

و امام خمینی(ره)

 

مقدّمه:

جمهوری اسلامی ایران که بر اساس معیارهای الهی شکل و به لطف خداوند در سایه رهبری ،حکیمی همچون خمینی کبیر بر پا شده ، از جمله حکومتهائی است که بر پایه آراء مردم نقش بسته و تاروپودش را ملتی مظلوم اما فداکار به وجود آورده اند،نوشته حاضر تلاشی است نه در خور مردم فهیم و انقلابی عزیز ،اما در حد توان که قطعا خالی از عیب نیست و در انتظار لطف و کرم مردم همیشه در صحنه است.

با این همه امیدوارم این اثر هدیه ای باشد به پیشگاه امام زمان (عج) و هدیه ای باشد به روح پاک خمینی کبیر و شهدای گرانقدر ایران اسلامی و تشکری باشد از زحمات بی دریغ پدر و مادر و اساتید گرامیم و راه گشائی باشد برای مردم فداکار و دلسوز خصوصا جوانان برومند در حماسه حضورشان ، با امید به آن روزی که نمایندگانی دلسوز و مهربان و پر تلاشی را برای مجلس شورای اسلامی انتخاب نمائیم.

(با آرزوی موفقیت)

پروردگار متعال در قرآن کریم سوره نساء آیه 58 میفرماید:خداوند به شما فرمان میدهد که امانتها را به صاحبانش بدهید و هنگامیکه میان مردم داوری میکنید خداوند اندرزهای خوبی به شما میدهد خداوند شنوا و بیناست.

وملت ایران باید هوشیارانه و با معیارهای کاملا اسلامی افراد اصلح را انتخاب نمایند و به فرموده امام صادق(ع) نگاه به رکوع و سجده های طولانی افراد نکنید. زیرا ممکن است عادتی برای آنها باشد که از ترک آن ناراحت شوند ولی به راستگوئی در سخن و ادای امانت آنها نگاه کنید. (نورالثقلین جلد 1 صفحه496)

پیامبر اکرم(ص)میفرمایند:مَن اِستَعمَلَ عَامِلَآً مِنَ المُسلِمِینَ وَ هُوَ یَعلَمُ اَنَّ فِیهِم اَولی بِذلِکَ مِنهُ وَ اَعلَمُ بِکِتابِ اللّهِ وِ سُنَّه نَبِیّه فَقَد خَانَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ وَ جَمِیعَ المُسلِمینَ (هرکس شخصی را مامور رسیدگی به امور مردم نماید در حالی که میداند در میان مردم شخصی بهتر از او و آشناتر به کتاب خدا و سنت پیامبرش وجود دارد، یقیناً به خدا و مسلمین خیانت کرده و امام خمینی (ره) هم می فرمایند: انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد که اگر اصلح را انتخاب کردید کار اسلامی می کنید و این یک محک است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است یا برای صلاح خودتان (صحیفه نور ج18ص136)

بنا کردن سنت غلط:پیامبراکرم(ص)میفرمایند:مَن سَنَّ سُنَّه سَیِّئَه کَانَ عَلَیهِ وِزرُها وَ وِزرُ مَن عَمِلَ بِها‌‌‌(هرکس سنت ناشایستی را بنا گذارد گناه آن عمل زشت و گناه هرکس که به آن عمل کندبرای اوست) (فروع کافی ج5ص9]

آیا علاقه ما به افراد ،گروه،جناح،قوم یا قبیله و مقدم ساختن آنها بر معیارهای اصیل اسلامی که همواره تاکید امام (ره)بوده مقدمه قرار دادن خشت های کج در قوانین و سنتهای اجتماعی امروز و نسل آینده نخواهد بود ؟آیا چنین عملی فریب دادن مسلمین شمرده نمی شود؟

پیامبر خدا(ص)در این رابطه میفرماید:هرکس شخصی را از بین ده نفر انتخاب کند در حالی که می داند شخصی بهتر و لایق تر و فاضلتری در آن جمع است،به یقین با خدا و رسول خدا و تمامی مسلمین نیرنگ کرده است.

. (جامع الصغیر:ج1ص451 به نقل از مسند ابی یعلی)

شرایط کاندیدای اصلح:

1-وفادار به اسلام وقانون اساسی

من متواضعانه از شما میخواهم که حتی الامکان،در انتخاب اصلح با هم موافقت نمایید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهیدکه به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی آن متعهد باشند . (صحیفه نور ج18ص136)[13/7/1362]

2- وفادار به ولایت فقیه

بهترین اصل در اصول قانون اساسی، این اصل ولایت فقیه است (کلمات قصار امام (ره)ص119)

3- برخوردار از شعور و استقلال سیاسی

هرکس در هر مقام که خیال سازش با شرق و غرب را داشت بی محابا و بدون هیچ ملاحظه ای اور را از صحنه روزگار بر اندازید (کلمات قصار امام (ره)ص144)

4-تعهد:در این خصوص نقل شده شهید مدرس نصرت الدوله را که در هنگام شکار دستانش دچار حادثه شده بود ملاقات کرد مدرس انگشتان اورا در دستش گرفت وچنان فشار داد که فریادش بلند شد، مدرس گفت:شازده دست تو با خوردن چند ساچمه ضعیف شده ، در حالی که دست من با خوردن سه گلوله باز هم قوی و محکم است میدانی چرا ؟ گفت نه.مدرس گفت: چون تو با این دست قرار داد با انگلیس را امضاءکردی و نهایتاً از کار افتاد . (داستانهای مدرس ص176)

5- تخصص و تجربه: تاکید امام راحل به این که نماینده ملت باید عالم به زمان خود باشد و تجربه کافی در انجام امور محوله داشته باشد و این امری است بر گرفته از روایات می باشد ، امام صادق(ع)در این باره میفرماید:کسی که آگاه به زمان خود باشد مشتبهات بر او حمله ور نخواهد شد (صحیفه نور ج18ص198)

6- شجاعت:آیت ا... جبل عامی در خاطره ای از امام (ره)میگوید زمانی عده ای از دراویش بعضی ازحجره های فیضیه را تصرف کرده بودند و بیرون راندن آنها با مشکلاتی روبه رو شده بود امام در این قضایا حریف بودند ایشان بعد از مشاجره ،سیلی محکمی را به گوش یکی از آنها زد و همین مقدمه بیرون راندن آنان از مدرسه شد . (برداشتهائی از سیره امام ج2ص293)

7- ساده زیستی:اگر بخواهیدبی خوف و هراس در مقابل باطل بایستیدو از حق دفاع کنید و ابر قدرتان و سلاح های پیشرفتة آنان در روح شما اثر نگذارد و شما را از میدان به در نکند،(خود را به ساده زیستی عادت دهید به خاطر همین ساده زیتی بود که امام خمینی در برابر همه مشکلات پیروز شد ) (نهج البلاغه نامه72)

8-حامی و خدمتگذار مستضعفین:حضرت علی(ع) به عثمان بن حنیف که بر سر سفره ای از سفره های سرمایه داران حاضر شده بود چنین می خروشد( اما بعد ای پسر حنیف به من گزارش رسیده که مردی از اشراف بصره تو را به بزم خودش فراخوانده و تو دعوتش را به گرمی پذیرفته ای وبه میهمانیش شتافته ای درانجا غذاهای رنگارنگ ولذیذ تدارک دیده بودند ودرظروف شاهانه می ریختند مرا گمان نبود که تو پذیرای طعام قومی باشی که تهی دستان را می رانند و توانگرانشان را فرا می خوانند) (نهج البلاغه نامه 45)

9- امانتداری:مسئولیت در نظام اسلامی از بزرگترین امانت های الهی است.چنان چه حضرت علی (ع) در نامه ای به اشعث بن قیص والی آذربایجان چنین تعبیر میفرماید: بی گمان کاری که به تو سپرده شده ، نه لقمه ای چرب و نرم ،بلکه بارامانتی است بر گردنت . ( نهج البلاغه نامه 51 )

از خصوصیات شهید مدرس امانتداری است،روزی جمعی از نمایندگان در خانه مدرس جمع شده بودند یکی به علت مشکلات و مخارج زیاد درخواست تبذیل حقوق صد تومانی به دویست تومان را داد، مدرس گفت :روزی که انتخاب شدید مشخص شد حقوق شما صد تومان است و با رضایت ، وکالت را انتخاب کردید یا انتخابتان کردند ، اگر حالا ناراضی هستید باید استعفا بدهید و اعلام کنید که ما با حقوق دویست تومان حاضریم قبول نمایندگی کنیم (داستانهای مدرس ص128)

10- وطن دوستی و حفظ منافع کشور:حضرت علی(ع)یکی از اسباب آبادانی شهرها را وطن دوستی برشمرده است می فرماید آبادانی شهرها بواسطه وطن دوستیها است. (تحف العقول ص207)

امام خمینی(ره)می فرماید: افراد سالم،افراد وطن خواه و وطن دوست افرادی که نه شرقی نه غربی ، بلکه در صراط مستقیم اسلامیت و انسانیت باشند،انتخاب کنید و به آنها رای بدهید. . (صحیفه نور ج5ص277)

ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی که درابتدا با شعار هر شهروند یک ستاد فعالیت خود را آغاز کرده و خبر از کمبود بودجه و امکانات برای برنامه های تبلیغاتی خود می داد این روزها برای پربار کردن تبلیغات خود هزینه های میلیاردی را صرف برنده شدن نامزد مورد حمایت خود می کند.

پس از توزیع تی شرت های انتخاباتی و اعلام شماره حساب از سوی مسئولین امور مالی ستادهای حامی موسوی در استان های کشور، کمک های میلیاردی چند اسپانسر بزرگ خصوصی و نیز چند ارگان و سازمانی که با بودجه عمومی اداره می شود مقدمه انعقاد قرار دادهای میلیاردی در ستاد مهندس موسوی را فراهم کرده است.

به گزارش جهان، دست نوشته یک شهروند در پشت ویترین مغازه که بهترین تبلیغ از سوی میرحسین موسوی اعلام شده بود جای خود را به صدها میلیون پوستر انتخاباتی داده است.

بر همین اساس، ستادانتخاباتی میرحسین موسوی قرار دادی برای چاپ و نشر صد و هفتاد میلیون پوستر و بروشور انتخاباتی با کاغذ مرغوب با دوپیمانکار بزرگ منعقد کرده که ضمن چاپ و نشر این پوستر ها قرار است  6000  متر مربع بنر تبلیغاتی را نیز چاپ و تحویل این ستادها بدهند.
این درحالی است که برنامه های شخص میرحسین موسوی با چنین هزینه ها و ریخت و پاش هایی هماهنگ نیست

دسته ها : تبلیغات
پنج شنبه هفتم 3 1388
فارس: شعارهای غیر واقعی مشکلات ما را حل نمی‌کند و ما نیازمند استفاده از بدنه کارشناسی و متخصصانی هستیم که از 3 دهه بعد از انقلاب اسلامی به صورت چشمگیری رشد کرده اند.

الهه کولایی عضو شورای مرکزی حزب مشارکت روز گذشته در نشستی با عنوان همایش دانشجویان حامی موسوی که در محل دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: ما قرن‌ها تحت حاکمیت استبداد بودیم و حق داریم که آزاد زندگی کنیم ولی شاید کمتر به این مسئله توجه کردیم که باید‌های دست یابی به این حقوق چیست.
عضو شورای مرکزی حزب مشارکت گفت: در گذشته به این نکته کمتر توجه کردیم که پدران و مادران و خود ما بیشتر به آرزوهایمان پرداختیم تا اینکه به تکالیفمان بپردازیم.
کولایی ادامه داد: ما برای دستیابی به آزادی تلاش می‌کنیم ولی چقدر توجه کردیم که دیگران چه راهی را رفته اند؟ دیگران در مسیر دموکراسی‌سازی جامعه را با چه زحمت‌هایی متحول کردند و دیگران در جامعه ما چه کردند.
وی با بیان اینکه چه شد که ما فرصت های دولت های اصلاحات را از دست دادیم، تصریح کرد: من 16 آذر 83 در دانشگاه به دانشجویان گفتم به خواب ببینید که یک بار دیگر رئیس جمهوری جلوی شما بنشیند و به حرف های شما گوش بدهد و هر چه دوست دارید بگویید و از در سالن بیرون بروید و بدانید مشکل امنیتی برای این رفتار پیدا نخواهید کرد.
کولایی افزود: درست است رفتار بچه‌ها در دانشگاه امیرکبیر با رئیس‌جمهور خوب نبود اما مستحق آن رفتاری که شاهد آن بودیم، نبودند.
وی تاکید کرد: متاسفانه ما باید تجربه کنیم تا متوجه شویم زیرا وقتی که خاتمی رئیس جمهور بود و مجلس ششم در این کشور وجود داشت وقتی نهادهای دولتی و بخش های دیگر علیه منافع مردم و علیه حقوق مردم کاری انجام می دادند کسی بود که صدایی داشته باشد و بتواند کاری را انجام دهد.
وی اضافه کرد: از کجا به کجا منتقل شدیم و ما چرا باید مرتب تجربه کنیم و امروز وقتی مقایسه می‌کنیم حوزه سیاست خارجی ، حوزه مسائل زنان و دانشگاهیان و حوزه اقتصاد را و هر بخش از حیات اجتماعی را با دورانی که از دست دادیم متوجه می‌شویم چه اتفاقی افتاده است.
این عضو جبهه مشارکت تصریح کرد:دموکراتیک سازی و پروژه دموکراتیک کردن جامعه پروژه‌ای نیست که در آن قهر و انفعال و از میدان خارج شدن و خانه نشین شدن معنا داشته باشد.
این فعال سیاسی گفت:فرصت هایی در دستگاه سیاست خارجی دولت‌ها در سالهای اخیر از دست رفته که در راس آنها دولت نهم است که فرصت‌های بی شماری را در سیاست خارجی از دست داده و کشور ایران را در سیاست خارجی به یک وضعیت و توهین مستمر دچار ساخته است.
وی یاد آور شد:خاتمی اجلاس عشق آباد را نمی رود و می‌گوید نمی روم تا در آن اجلاس نقشه ها را با آن تقسیم بندی مجعول در مورد سهم ایران از دریای خزر جمع کنند و خاتمی بعد از برداشتن آن نقشه‌ها توسط اجلاس ظهر می‌رود و در آن اجلاس شرکت می‌کند.
کولایی افزود: اما در این دولت شاهد بودیم که رئیس جمهوری ایران در اجلاسی شرکت می‌کند که به جای خلیج فارس نوشته اند خلیج عربی و این شورا برای باز گرداندن جزایر مورد ادعای پوچ خود سند تاریخی تشکیل شده است.
عضو شورای مرکزی حزب مشارکت گفت: این تفاوت ها و به عبارتی از دست دادن فرصت ها را در داخل کشور شاهد هستیم در حالی که در زمان خاتمی در مجلس ششم خبر می‌رسید که دولت در بخش هایی برنامه ریزی می‌کند که سهمیه بندی جنسیتی را از دختران در دانشگاه اعمال کند و مجلس نمایندگان فعال می‌شوند و جلوی این مصوبه را می‌گیرند و اجازه داده نمی‌شود اعمال سهمیه بندی جنسیت صورت بگیرد و انسانی به جرم جنسیت از تحصیل محروم شود.
وی خاطر نشان کرد: تکلیف ما در دفاع از دستاوردهای این تلاش‌ها چه بوده آیا جز این بود که ما در واقع این تلاش ها و دستاوردها را رها کرده ایم.
کولایی گفت: چرا جمهوری اسلامی ایران به عنوان تهدید علیه نظم، صلح و ثبات جامعه جهانی به جهان معرفی شود آیا مردم ایران چنین مردمی هستند.
وی افزود:چرا ما نباید برای ایجاد ارتباط با جامعه جهانی از زبانی استفاده کنیم که مردم دنیا به ویژه کشورهایی که بازیگردان اصلی محیط بین المللی هستند با این زبان بتوانند با ما تعامل سازنده داشته باشند.
عضو شورای مرکزی حزب مشارکت گفت: آیا ما برای دفاع از منافعمان نباید خردمندانه عمل کنیم و از تجربه های خودمان و دیگران درس بگیریم.
وی ادامه داد: عرض من این است که در آستانه 22 خرداد سال 88 ما به یک فرصت دیگر برای حرکت به سوی دموکراتیک سازی جامعه ایرانی است.
کولایی گفت: تکلیف من و شما این است که بایستیم، پایداری کنیم و دستاوردها را مورد حفظ و پاسداری قرار دهیم و البته طبیعتا رفتار بشری عیب و ایرادهای دارد که آن عیب و ایرادها را باید بر طرف کنیم و به تعبیر مهندس بازرگان باید بیاموزیم که دموکراسی یاد گرفتنی است.
وی افزود: یادگرفتن خوردن یک قرص نیست که شب بخوریم و صبح اثر آن را بینیم باید بایستیم پایداری کنیم و از این دستاوردها محافظت کنیم انشاء الله بتوانیم در تاریخ تجربه جامعه مان این بار این جنبش عظیم دموکراسی را خواهی را در کشور به وجود آوریم.
این فعال اصلاح طلب اضافه کرد: البته به طوری که شاهد نوسان نباشیم بلکه جامعه را به یک مسیر متعادل آن طوری که ایرانی و ایرانیان شایستگی دارند ببریم اجازه ندهیم منافع ایرانی دستاویز بشود برای اینکه دیگران به دلیل این غفلت ها بتوانند از آن بهره ببرند و این در گرو هوشیاری ما است.
کولایی خاطر نشان کرد: مردم ایران تجربه کردند سفره نفتی را که تبدیل شده به یک سفره خالی در برابر یک تورم نظامی گسیخته که در حال حاضر نیز با آن مواجه هستند.
وی در پایان افزود: چرا دولت عربستان و عرب‌ها باید بگویند ما در صورتی در بازی‌های ایران بازی می‌کنیم که خلیج فارس خلیج عرب شود و این برای ایران ناگوار است.
چهارشنبه ششم 3 1388
فارس: مجید محتشمی با بیان اینکه سکوت20 ساله موسوی ارتباط او را با ادبیات جوانان قطع کرد، گفت: انتظار ما از موسوی این است که به خاطر مصالح اصلاحات و کشور صحنه را به نفع کروبی ترک کند.

مجید محتشمی، دبیرکل حزب آزادی، درباره توانایی موج‌سازی موسوی نسبت به خاتمی،‌ اظهار داشت: انتخابات دوم خرداد ناشی از یک جنبش عظیم اجتماعی بود که در حال حاضر در انتخابات دهم ما این نشانه را ملاحظه نمی‌کنیم.
وی افزود: در ایام تبلیغات انتخاباتی دوم خرداد در سال 76 همگان شاهد سیل عظیم مردم به صورت گروه، گروه و انفرادی به سمت ستادهای انتخاباتی بودند اما در وضعیت کنونی کمتر نشانه‌ای از حضور مردم را شاهد هستیم.
دبیرکل حزب آزادی گفت:امیدواریم تا چند روزی که به انتخابات مانده شاهد جنب و جوش مردم به سوی ستادهای انتخاباتی و نهایتا شاهد حضور پرشکوه مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.
این فعال اصلاح‌طلب در خصوص توانایی موسوی در جذب آرا خاتمی خاطر نشان کرد: قطعا بخشی از آرای خاتمی به سمت موسوی می‌رود و بخش دیگر به سمت کروبی گرایش پیدا می‌کند ولی کروبی در دل توده‌های مردم از پایگاه اجتماعی قوی برخوردار است.
وی در خصوص ناشناخته بودن موسوی در بین نسل جوان گفت: به هر حال نبود موسوی در طول 20 سال گذشته در عرصه سیاسی کشور ارتباط منطقی وی را با ادبیات نسل دوم و سوم انقلاب از دست داده است و طبعا سعی می‌کند این ارتباط را برقرار کند.
محتشمی افزود: موسوی برای ترغیب جوانان به سمت و سوی خود فاصله‌ زیادی دارد و این در حالی است که کروبی به دلیل حضور در رأس اصلاحات و شناخت از نسل دوم و سوم و با شناخت کژی‌ها و آسیب‌هایی که برخی به طور خواسته و یا ناخواسته بر بدنه نظام تحمیل کردند به اعتقاد ما کروبی تنها کسی است که می‌تواند دست به یک آسیب‌زدایی اساسی در کشور بزند.
مجید محتشمی یادآور شد: به اعتقاد ما اجماع بر روی یک کاندیدا وضعیت مطلوب‌‌تری را برای اصلاح‌طلبان فراهم خواهد کرد و چون کاندیدای جبهه آزادی کروبی است، انتظار ما از موسوی این است که به خاطر مصالح اصلاحات، نظام و کشور صحنه را به نفع کروبی ترک کند.
وی افزود: در هر صورت جبهه آزادی کروبی را به عنوان اولویت اول و موسوی را به عنوان اولویت دوم در عرصه رقابت ریاست جمهوری دهم حمایت می‌نماید.
محتشمی در خصوص اجماع اصلاح طلبان خاطرنشان کرد: برخی تحلیل‌ها در درون اصلاحات حکایت از آن دارد که به دلیل گرایش‌های گوناگونی که بعضی به سمت کروبی و بعضی به سمت میرحسین موسوی است عملا اجماع باعث می‌شود برخی از مردم متمایل به کاندیدای اصلاح‌طلبان نشوند و احیانا به سراغ احمدی‌نژاد بروند و به سوی او متمایل شوند از این جهت اجماع را با به نفع اصلاح‌طلبان نمی‌دانند.
دبیرکل حزب آزادی تصریح کرد:گروه دیگر در اردوگاه اصلاحات بر اجماع در اردوگاه اصلاح طلبان اعتقاد داشته و معتقدند در صورت اجماع پیروزی به سوی اصلاح‌طلبان لبخند خواهد زد.
وی در پایان افزود:در هر صورت در طول چند روز آینده ان‌شاءالله شاهد یک تحول اساسی در درون اصلاحات برای رسیدن به یک منظومه فکری منسجم خواهیم بود.
دسته ها : انتخابات
چهارشنبه ششم 3 1388
دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی در پی سوالات زیادی از سوی مردم کشورمان اعلام کرد که این مرجع تقلید از کاندیدای خاصی حمایت نمی‌کند.

 

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه آمده است: بارها این مطلب اعلام شده است که آیت الله العظمی مکارم شیرازی در عین احترام به تمام کاندیداهایی که از طرف شورای نگهبان مورد قبول واقع شده‌اند از کاندیدای خاصی حمایت نمی‌کند و اصولا شأن مرجعیت را این نمی‌داند که به حمایت کاندیدای خاصی برخیزد.

بنابراین آنچه در برخی از رسانه‌ها یا سایت‌های اینترنتی درباره نفی یا اثبات کاندیدایی از سوی ایشان آمده صحیح نیست.

از خداوند بزرگ مسألت داریم که همه کاندیداهای محترم و علاقه‌مندان به ایشان حریم شرع و اخلاق را رعایت فرموده و انشاءالله انتخابات خوبی که مورد رضای پروردگار باشد داشته باشیم.

دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی

چهارشنبه ششم 3 1388

 

به نام خداوند انتخاب گستر***

 

دشمنان سعی در تفرقه انداختن میان مردم و دولت مردان و کاندیدهای انتخابات هستند

سعی دارند با ایجاد یک سری مسائلی که هیچ رابطه ای با ملت ایران ندارد-بین اقشار و انتخابات خدشه ایجاد کنند

به نظر من اینگونه تلاش ها سرابی برای دشمنان نیست

ما همه ایرانی هستیم و به ایرانی بودن خود می بالیم

فکر نکنین که با تفرقه و حرف های پوچ می توانید ما را از انتخابات کشور خود سرد کنید

این باور ماست که انتخابات برنده شدن یک نفر نیست،بلکه انتخابات برنده شدن یک ملت است

با درست کردن شایعات واهی و شایعات ماهواره ای و شایعات اینترنتی می خواهید

مردم را نسبت به کاندید ها متنفر سازید که فلان کاندید صلاحیت ندارد

یا فلان کاندید چنین است و چنان

اما حرف حق این است که ملت ایران رهبر دارد

ما حکم رهبر را الگو می گیریم و از سخنان ایشان تبعیت می کنیم

خطاب ما جوان ها و مردان ایران زمین به شما دشمنان کشورمان چه در داخل و چه در خارج این است که:

ما از تفرقه بیزاریم همچنان که از دشمنان کشورمان بیزاریم

انتخابات ایران الگویی خدایی است برای انتخابات جهانیان

شما دشمنان از هر راهی که وارد شدید به بمبست برخورد کردید

تهاجم فرهنگی براه انداختید ولی خود دچار تهاجمات سنگین شدید

چندین سالی به انرژی پاک ملت ما ایراد گرفتید و دشمنی کردید

و دیدید که خداوند شما را به مشگلات کشور خودتان دچار کرد

و باز اتحاد ما باعث خوشحالی رهبر عزیزمان خواهد شد***

 

این جمله را که نه غربی و نه شرقی فقط جمهوری اسلامی

 

را قاب قلبمان قراداد مینماییم

 

و باز با شرکت در انتخابات 22 خرداد 1388 به جهانیان خواهیم فهماند

 

که ما فریب دشمنان را نخواهیم خورد

 

دشمنان انتخابات همانانند که می بینند که نمی توانند بسان بعضی کشورها

 

بر کشور ایران سلطه داشته باشند

 

شما دشمنان دوست دارید ما برده ی شما باشیم

 

ولی عصر -عصر انتخاب است

 

و انتخاب ما اینست که در امور کشور ایران دخالت نفرمایید

 

و پیروز است جمهوری اسلامی ایران

 

سه شنبه پنجم 3 1388
X