انتیران: کاندیدای فرضی انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه شماره 4 و پایانی، اهداف و برنامه های خود را فراتر از برداشت های برخی اعضای ستادهای انتخاباتی دانسته و به نفع منتخب ملت و نه یکی از کاندیداهای فعلی، از عرصه انتخابات ریاست جمهوری کناره گیری کرد.
متن بیانیه شماره 4 که با گلایه از عدم انعکاس رسانه ای بیانیه های قبلی منتشر شده، به شرح زیر است:
***
بسم الله الرحمان الرحیم
فضای انتخابات فرصت مناسبی برای مطرح کردن مسائل مهم کشور و سمت دهی به مطالبات مردم است که با ابزاری به نام رسانه محقق می شود. ابزاری که حتی کاندیداهای واقعی انتخابات ریاست جمهوری نیز از انحصار و نداشتن دسترسی به آن ابراز ناخوشایندی کرده اند، چه رسد به یک کاندیدا که در اندیشه و طرح قالب یک طرح ثبت شده، در انتخابات ریاست جمهوری دهم فعال شده است!
با این حال، همان گونه که در بیانیه اعلام حضور گفته شد، به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری که در قامت رئیس جمهور بالقوه باید عهده دار امور اجرایی کشور شود، طرح هایی را برای اداره کشور تدوین کرده ام که به هر 4 کاندیدای فعال انتخابات ریاست جمهوری ارائه شد؛ به امید آن که محملی برای اداره بهتر و بهروزی ایرانیان شود و بدین وسیله به نفع کاندیدای اصلح کناره گیری نمایم؛ اما از آنجا که:
1- دو ستاد انتخاباتی حتی برنامه ریزی ساده ای برای پاسخگویی ظاهری به نامه هایی از این قبیل ـ که ممکن است حاوی یک فکر ارزنده باشد ـ نداشته اند و لذا پاسخ نامه به رغم پیگیری، دریافت نشد!
2- ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها با برقراری تعامل مثبت، جلساتی برای تبیین طرح ها برگزار کرد و در نتیجه سه طرح «رئیس جمهور ایرانیان»، «اتحادیه کشورهای وارث تمدن ایرانی»، «نماد صلح در دیپلماسی هسته ای» را قابل بررسی دانست؛ اما به رغم اذعان به مفید بودن طرح وزارت خانواده، اجرایی سازی آن را به خاطر موانع متعدد در بین نخبگان سیاسی مشکل دانست!
3- یک ستاد انتخاباتی (دکتر م د) پس از درخواست جزئیات طرح و بهره گیری از طرح وزارت خانواده، با مصادره آن به نام خود و تبدیل طرح «ریشه کنی فقر مطلق در ایران» به یک وعده تبلیغاتی (تصویب خانه داری به عنوان شغل رسمی و پرداخت حقوق و بیمه زنان خانه دار) هدف والای آن را نادیده گرفته است!
کناره گیری به نفع هیچ یک از کاندیداهای واقعی را به صلاح ملت ندانسته و صریحاً انصراف خود را «به نفع ملت ایران و منتخب آنان» اعلام می نمایم.
امید است با انتخاب آگاهانه مردم ایران، گام های بلندی را به سوی ایرانی که در سند چشم انداز توسعه، حق ملت ایران برشمرده شده است، برداریم.
کاندیدای فرضی انتخابات ریاست جمهوری