به نام خداوند انتخاب گستر***
دشمنان سعی در تفرقه انداختن میان مردم و دولت مردان و کاندیدهای انتخابات هستند
سعی دارند با ایجاد یک سری مسائلی که هیچ رابطه ای با ملت ایران ندارد-بین اقشار و انتخابات خدشه ایجاد کنند
به نظر من اینگونه تلاش ها سرابی برای دشمنان نیست
ما همه ایرانی هستیم و به ایرانی بودن خود می بالیم
فکر نکنین که با تفرقه و حرف های پوچ می توانید ما را از انتخابات کشور خود سرد کنید
این باور ماست که انتخابات برنده شدن یک نفر نیست،بلکه انتخابات برنده شدن یک ملت است
با درست کردن شایعات واهی و شایعات ماهواره ای و شایعات اینترنتی می خواهید
مردم را نسبت به کاندید ها متنفر سازید که فلان کاندید صلاحیت ندارد
یا فلان کاندید چنین است و چنان
اما حرف حق این است که ملت ایران رهبر دارد
ما حکم رهبر را الگو می گیریم و از سخنان ایشان تبعیت می کنیم
خطاب ما جوان ها و مردان ایران زمین به شما دشمنان کشورمان چه در داخل و چه در خارج این است که:
ما از تفرقه بیزاریم همچنان که از دشمنان کشورمان بیزاریم
انتخابات ایران الگویی خدایی است برای انتخابات جهانیان
شما دشمنان از هر راهی که وارد شدید به بمبست برخورد کردید
تهاجم فرهنگی براه انداختید ولی خود دچار تهاجمات سنگین شدید
چندین سالی به انرژی پاک ملت ما ایراد گرفتید و دشمنی کردید
و دیدید که خداوند شما را به مشگلات کشور خودتان دچار کرد
و باز اتحاد ما باعث خوشحالی رهبر عزیزمان خواهد شد***
این جمله را که نه غربی و نه شرقی فقط جمهوری اسلامی
را قاب قلبمان قراداد مینماییم
و باز با شرکت در انتخابات 22 خرداد 1388 به جهانیان خواهیم فهماند
که ما فریب دشمنان را نخواهیم خورد
دشمنان انتخابات همانانند که می بینند که نمی توانند بسان بعضی کشورها
بر کشور ایران سلطه داشته باشند
شما دشمنان دوست دارید ما برده ی شما باشیم
ولی عصر -عصر انتخاب است
و انتخاب ما اینست که در امور کشور ایران دخالت نفرمایید
و پیروز است جمهوری اسلامی ایران
با نزدیک شدن به انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، گروه های مختلف سیاسی در تلاشند با معرفی کاندیداهای خویش فضا را برای مشارکت حداکثری مردم و رقابتی نمودن آن فراهم سازند. حساسیت موضوع از آنجاست که این امر، ضمن ایجاد اجماع داخلی، می تواند نقش تعیین کننده ای بواسطه انتخاب عالی ترین مقام اجرایی کشور در سیاست های کلی نظام داشته باشد. اصولا در تعیین ساختار جمهوری اسلامی ایران به دو مقوله شکل ونوع حکومت اشاره می شود. براین مبنا جمهوری اسلامی ایران از حیث شکل حکومت جمهوری و مبتنی برآرای مردم است واز حیث محتوا حکومت اسلامی است. پس از اسلامیت و جمهوریت دو رکن اساسی این نظام محسوب می شوند. اصل حضور مردم در انتخابات در حقیقت به معنای حصول مشارکت دقیق و همه جانبه ملت درامر نظارت برکارگزاران حکومت ازیکسو و ضمانتی بر تحقق مردم سالاری واجرایی شدن اصول اسلامی از دیگرسو است در موارد اصل مشارکت موارد ذیل قابل تامل است.
1- انسانها ذاتا موجوداتی مدنی هستند، نیازهای اجتماعی دارند وتعامل و ارتباطات و تصمیم گیری های اجتماعی ویژگی انفکاک ناپذیر آنهاست.
2- رشد وتوسعه حاصل یک تعامل منطقی وکارگروهی در راستای تامین اهداف اجتماعی ودست یافتنی است.
3 -مشارکت ودخالت عامه در تعیین سرنوشت خویش از اصول مسلم زیست اجتماعی بوده ومبین آگاهی وبصیرت واعتماد به نفس عمومی دربیان وخواست منطقی خویش برای حفظ وپویایی وکمال فردی وجمعی می باشد.
4 -جامعه ای که نتواند به طرق مقتضی یک پیوند تنگاتنگ وپویا با عوامل پیشرفت برقرار نماید، در پاسخگویی به الزامات محیطی عاجز می ماند و برای گریز از ضعف درونی خویش به خود محوری وگریزازضرورت های مورد لزوم محیطی دست می یازد.
5- اصولا آدمی درکارگروهی ظهور کرد وتوانست استعدادها وتوانمندی های خلاق وپویای خویش را بروز دهد، پس مبدا ومبنای حرکت آدمی برمشارکت ودخالت جمع برای رفع معضلات محیطی بوده است وانسانها از طریق مشارکت با توسعه ظرفیت های انسانی به توسعه همه جانبه دست می یابند.
6 -مشارکت در ذات خود یک پویایی وبالندگی را به همراه دارد و پویایی وبالندگی حاصل کار اجتماعی مفید درپیوند با تولید وفرهنگ مرتبط با آن موجودیت می یابد.
7- مشارکت، انحصار طلبی وخودمحوری را به سوی تبادل افکار و عقاید وفضای بازی برای اعتلای اندیشه و مهارت های مورد لزوم سوق می دهد.
8- انتخاب وتصمیم گیری در اسلام وقتی ارزش دارد که برپایه دانش وبینش واختیار باشد نه براساس جهل وتحریک واجبار.
9- جامعه پذیری، همبستگی عمومی و وفاق ملی در انتخابات تجلی می یابند.
آثار مشارکت:
استقرار واستحکام جامعه مدنی مبتنی بر مشارکت مردمی درعرصه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی واقتصادی می باشد. این مشارکت زمانی تحقق خواهد یافت که مردم را صاحب کرامت، محترم وصاحب حقوق بدانیم اگر مردم خود را صاحب مملکت وصاحب حقوق بدانند با جان ودل مسئولیت های خود را خواهند پذیرفت وتمامی توان خود را جهت تحقق اهداف مشارکت حداکثری به کار خواهند گرفت. انتخابات بدون حضور جریان ها وچهره های فعال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی صحنه بدون رقابت وبدون روح است، با روند موجود و حضور چهره های شاخص در رقابت های اخیر می توان به حضور آگاهانه ومشارکت حداکثری مردم امیدوار بود. رقابت سازنده و پرنشاط ولی قانونمند واخلاق مدار با تکیه بر توانمندی های کاندیداها در ارائه برنامه های دقیق مدیریتی می تواند به انتخابات آگاهانه توام با خلق فضای شفاف بینجامد.
وحدت ملی در معنای حقیقی وکلان خود، فارغ ازهرگونه تنگ نظری های گروه های مختلف سیاسی به معنای پیوستگی ملی وهمبستگی عمومی تعریف می شود که تبلور وتجلی عینی آن را می توان در انتخابات یافت وازاین حیث محتاج تعمیق مشارکت سیاسی مردم هستیم. در حقیقت مشارکت سیاسی نشانه ای از وجود وحدت ملی وداخلی است وبه هرمیزان این مشارکت عمق یافته تر باشد، پیام آور وحدتی است که بازتاب آن درجهان پیرامونی عامل یاس مخالفان جمهوری اسلامی خواهد شد. یکی ازآثار مشارکت حداکثری و بازتاب های آن، انعکاس علاقمندی ملت واصرار آنها برهویت ایرانی، اسلامی خویش است. تعمیق مشارکت سیاسی که یکی از سمبل های حضور در انتخابات می باشد به معنای مهر تایید براین عامل قوام بخشی ملت یعنی هویت ملی محسوب می گردد.
درطول تاریخ، وحدت ملی وانسجام داخلی ازعوامل ناکامی دشمنان این مرزوبوم در رسیدن به اهدافشان بوده است. در شرایطی که برخی از کشورهای منطقه باجعل اسناد و سرسپردگی به قدرت های فرامنطقه ای در تلاشند وحدت ارضی وملی ایران را خدشه دار سازند، درچنین شرایطی اقتضای حصول وحدت ملی، تعمیق مشارکت سیاسی وحضور درعرصه انتخابات می باشد. حضور در انتخابات ریاست جمهوری ازآن جهت که به تعیین رئیس قوه مجریه ونهاد اجرایی توسط مردم معطوف است، لذا اسباب مقبولیت نظام را فراهم می سازد، یقینا بیش از هر انتخاباتی بازتاب دهنده و منعکس کننده وحدت ملی است
قصه انقلاب فرهنگی قصه عبرت آموزی است. بعضی از رسانهها و دستگاههای حکومتی، سالها است که برای فرو کوفتن یکی از ناقدان و ناراضیان، یعنی سروش، ماجرای انقلاب فرهنگی راچنان ننگین وسنگین ودروغین کردهاند وجمعی بیخبر را چنان بازی دادهاند (کینهتوزان به جای خود) که اکنون این طناب برگردن خودشان پیچیده است. بهطوری که پیروان خط امام هم از آن برائت میجویند و شرمسارانه نقش خود را درآن انکار میکنند و از اطلاعرسانی درست سر میپیچند. آدمی در میماند که این پیروان وفادار، سهم رهبری فقید انقلاب [...] را در انقلاب «[...]» فرهنگی چقدر برآورد میکنند.
درخبرها آمده بود که آقای مهندس موسوی به دانشجویی که از نقش وی در انقلاب فرهنگی سوال کرده بود، چنین پاسخ داده بود که «من درآن هنگام نخست وزیر نبودم و نقشی در انقلاب فرهنگی نداشتم و سندی در این مورد وجود ندارد.» پاسخ به آن دانشجو، درحقیقت پاسخ به عبدالکریم سروش بود که درجواب دروغها و توهینها و تمسخرهای یک نویسنده درمحفل حامیان مهندس موسوی، انگشت برنقش مهم میرحسین موسوی درستاد انقلاب فرهنگی نهاده بود و از وی خواسته بود تا این راز ساده را فاش کند و اطلاع درست و دقیق در اختیار پرسشگران قرار دهد. سروش حتی از گواهان این امر یعنی علی شریعتمداری، محمد خاتمی، احمد احمدی، صادق واعظزاده و رضا عارف نام برده بود که در دفتر نخستوزیر حاضر میشدند و در جلسات مکرر ستاد انقلاب فرهنگی به ریاست میرحسین موسوی شرکت میکردند.
آقای موسوی اما به جای گفتن این حقیقت ساده، راه ناصوابی را برگزید و پاسخ آن دانشجوی دلسوخته را چنان مبهم داد که کس نداند وی در آن ایام چه کاره بوده است.
آقای موسوی شما که همه افتخارتان پیروی از امام است، چرا؟ شما که خود منصوب امام بودید و به فرمان او بر صدر جلسات مینشستید چرا خبر درست و دقیقی از آن نمیدهید؟ آیا فردا هم اگر به کرسی ریاستجمهوری بنشینید، همینطور «حق دانستن» مردم را محترم میشمارید؟
گفتهاید شما در انقلاب فرهنگی نقشی نداشتید، که اینطور؛ ولی صورت مذاکرات شورای انقلاب چیز دیگر میگوید: اعضای شورا به شدت از وضع ناآرام دانشگاهها ناراضی بودند. هاشمیرفسنجانی گفت: «از طریق حضور تعدادی بچه مسلمان در تهران میتوان جلو شلوغی دانشگاه را گرفت... از خشونت نمیترسیم. امروز شروع شود بهتر از سه ماه دیگر است.» مهندس میرحسین موسوی تنها کسی بود که «از ضرورت انقلاب فرهنگی ار طریق حضور تودهها در دانشگاه سخن گفت». و چنین بود که دانشجویان اینجا و آنجا ستادهایی تشکیل دادند و مشغول «انقلاب فرهنگی» شدند؛ یا به تعبیر میهمان مودب شما: «تقلید مضحک شناعت وسخافت.» (درتهران: شکوریراد، شمقدری و محمود احمدینژاد و هاشمیثمره در شیراز: فلان و فلان...الخ)
این در انقلاب فرهنگی. اما در ستاد انقلاب فرهنگی چطور؟ آیا آنجا هم بینقش بودید؟ «قربان تمکینت شوم. میبین وسربالا مکن» من میدانم که حامیان شما، ازجمله آقای مسجد جامعی، در تشکیل آن جلسه و دعوت از آن نویسنده و تحریک او، خطای سیاسی واخلاقی بزرگی مرتکب شدند و «جای خالی دروغ» را پر کردند و پویش انتخاباتی شما را به رنگ جفا آلودند. اما شستن آن رنگ با رنگ دیگر میسر نیست.
ازشما انتظار بزرگمنشی بیشتری میرفت. یکی اینکه آن گفتار و کردار زشت را نکوهش و سرزنش کنید و دوم اینکه شجاعانه از اقدام امامی که افتخار پیروی او را دارید [...] و نیز از نقش خود در انقلاب فرهنگی و ستاد انقلاب فرهنگی بیشرمندگی دفاع نمایید و چون یک فرد مطلع و مسوول، زوایای نهفته آن را آشکار سازید و نشان دهید که برنامهریزان و مجریان انقلاب فرهنگی چه کسانی بودهاند و خود در گشودن پرونده مذاکرات شورای انقلاب در این خصوص پیش قدم شوید و همچنین تصریح کنید که آییننامههای «انقلابی» برای سانسور کتاب و غیره محصول شورای عالی انقلاب فرهنگی کنونی است که شما هم عضو آن بودهاید و هستید.
طفره رفتن و سر زیر برف کردن و جواب چند پهلو و سربالا دادن و کتمان حقیقت نمودن و به حمایت توهینکنندگان برخاستن و در قبال دروغگویان و درشتگویان سکوت پیشه کردن، شیوه صادقان و کریمان نیست.
نقل هر جور که از خلق کریمت کردند قول صاحب غرضان است تو آنها نکنی
دردمندان بلا زهر هلاهل دارند
قصد این قوم خطا باشد هان تا نکنی
هر روز که می گذرد تب و تاب انتخاباتی بالا رفته و به بیست و دوم خرداد ماه نزدیک می شویم. شور و اشتیاق، تساهل وایجاد فضای شاد و آزادیخواهی از جمله عواملی هستند که کشور را به سوی انتخاباتی پرشور نظیر انتخابات دوم خرداد سوق خواهند داد. اما منشا این شور و علاقه در چیست؟ اگر جامعه آگاه شود و آن شور و اشتیاق نشات گرفته از یک جامعه خود آگاه باشد موجی ایجاد خواهد شد که زمینه یک تغییر و تحول در جامعه می باشد.
مردم باید خود جامعه دوران اصلاحات را با جامعه کنونی مقایسه کنند. مردم ما به قدری آگاه و تیزبین هستند که سریعا مسائل را درک نموده و به یک جمع بندی می رسند و نیاز جامعه را به تغییر و تحول قابل توجه می دانند. از آنجا که آزادی از دل عدالت بر می خیزد و البته که همه نیازهای جامعه در هیچ مقطعی به طور کامل برآورده نمی شود، اما حدت و شدت آن نیازها مطرح است.
اگر مردم احساس کنند که یک نوع صداقتی است و به آنان راست گفته می شود و با وجود موانع در هر زمان زندگی مردم با استفاده از منابع موجود بهبود خواهد یافت و اینکه دولت واقعا باور خواهد داشت که مرد صاحب حق هستند و حیثیت و اعتبار کشورشان مهمترین مساله است بی شک حضوری سبز در انتخابات خواهند داشت.
از رسالت های انتخابات این است که بدون برخورد و با ایجاد هیجان راه حل های مشکلات موجود در جامعه را پیدا کرده و در جهت بهبود وضع جامعه بکوشند.
دلسوزی، باور به حرمت و کرامت انسان ها و حقوق مردم، توجه به ارزش های اخلاقی، عدالت به معنی وسیع کلمه، نه فقط عدالت در ابعاد اقتصادی که آن هم به وسیله توزیع صدقه ای امکانات در جامعه، حق حاکمیت انسان به سرنوشت خویش، آزادی اندیشه، آزادی بیان، قدرت استفاده بهینه از امکانات داخلی و بین المللی برای بالا بردن حیثیت ایران، وضع زندگی مردم وتقویت زیر بناها از جمله مسائلی هستند که هدف اصلا ح طلبان را در انتخابات شکل می دهند.
از آن جایی که وضعیت موجود مطلوب نیست و متناسب با شان ملت ایران نیست و باید به سمت شرایط مطلوب بهبود یابد، نباید ارزش ها به سمت و نفع مقاصد خیلی تنگ مصادره شود که باید اینها تغییر پیدا کند که در نهایت بازگشت به اصول و منافع ملی است.
باید در تبلیغات رسمی بی طرفانه عمل شود و نهادهای برگزار کننده انتخابات و ناظرین بر آن نباید نه تنها به نفع یک جریان وارد عمل شوند بلکه به تخریب جریان دیگر نیز نپردازند. حضور همه جانبه مردم است که می تواند پیروزی را تضمین کند چرا که هیچ ترفندی نمی تواند اکثریت قاطع مردم را لکه دار کند.
باید صدایمان را به گوش مردم برسانیم و مردم را در آوردن به صحنه تشویق کنیم. جهت دادن به انتخابات و تشویق مردم برای حضور و آگاه کردن آنان عواملی است که می تواند در پرشورتر شدن انتخابات کمک کند و همه و همه تلا ش برای حضور پرشور تر است که نتیجه مطلوب تر خواهد داشت
فارس: محمود احمدینژاد در نطق تلویزیونی خود گفت: امروز شرایط برای جهشها و تصمیمهای بزرگتر آماده شده و ملت ایران در آستانه حرکتهای بزرگ به سمت قلهها است.
محمود احمدینژاد رئیس جمهور امشب (دوشنبهشب) در نطق انتخاباتی خود که از شبکه اول سیما پخش شد ملت ایران را ملتی بزرگ، ایمانی، آرمانی، با فرهنگ و تمدنساز دانست و گفت:باور من نسبت به توانمندی و بزرگی ملت ایران باوری عمیق است چرا که همواره به سه عنصر اصیل عنایت خدای بزرگ، مدیریت عالی حضرت ولی عصر (عج) و ظرفیتهای عظیم ملت ایران اعتقاد راسخ داشتهام.
وی افزود: اگر ملتی در مسیر آرمانهای الهی بایستد، نصرت خداوند حتمی است؛ حضرت ولیعصر (عج) نیز حاضر و ناظر است و جهان را مدیریت میکند و یار و یاور ملتهایی است که میخواهند سربلند زندگی کنند.
احمدینژاد ملت ایران را ملتی بزرگ، توانمند و تاریخساز دانست که همواره ظرفیتهای خود را در طول تاریخ و در عرصههای گوناگون نشان داده است.
رئیس جمهور با اشاره به دورانهای مختلفی که عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شده است اظهار داشت: نقش بیبدیل ملت ایران در برپایی فرهنگ و تمدن جهانی از دیدگاه همه صاحبنظران و مورخان یک نقش بینظیر بوده است و همه معترفند که ملت ایران در برپایی تمدن بشری نقشی اصیل و محوری برعهده داشته است.
وی با اشاره به اعتراف همه صاحبنظران مبنی بر نقش کلیدی ملت ایران در پایهگذاری تمدن اسلامی افزود: ملت ما با دلی امیدوار اسلام ناب را دریافت و در آغوش کشید و بالاترین خدمات را به تبیین و ترویج اندیشه اسلام ناب انجام داد و خود نیز از این رهگذر شکوفا شد.
احمدینژاد با اشاره به مقطع عظیم انقلاب اسلامی در تاریخ ملت ایران گفت: در این مقطع ملت ایران یک بار دیگر نشان داد که میتواند در عرصههای بینالمللی تحولآفرین، الهامبخش و پیشتاز باشد و در همین راستا همه معادلات ظالمانه و یکسویه نظام سلطه را به چالش کشید و قدرت ذاتی ملتها را در مقابل قدرت و ثروت صفآرایی کرد و پیروز شد.
رئیس جمهور با اشاره به مقطع 4 سال قبل گفت: علت اینکه در آن مقطع تصمیم گرفتم به عنوان قطرهای از اقیانوس زلال ملت ایران وارد عرصه شوم این بود که در آن زمان یک احساس عمومی در ملت ما شکل گرفته بود که در حال فاصله گرفتن از مسیر نورانی انقلاب است و این فاصله روز به روز در حال افزایش بود و بنده نیز به عنوان عضو کوچکی از خانواده ملت ایران در این احساس شریک بودم.
وی با اشاره به علل بوجود آمدن این احساس اظهار داشت: عنصر اول بوجود آمدن این احساس، فاصله گرفتن از آرمانها و ارزشهای ملت ایران و علت دوم نیز فاصله گرفتن مدیران ارشد از متن ملت بود؛ این دو علت از یک جنس است که هر دو خود را در مدیریت نشان میدهند.
احمدینژاد ادامه داد: ملت ایران همیشه در طول تاریخ مسئولیت خود را به خوبی ایفا کرده و نشان داده است که هرگاه مدیران صالح و معتقد به آرمانها در مصدر کار بودند ملت ایران قلهها را فتح کرده است، بخصوص در دوران انقلاب این مسئله بسیار مشهود بود اما اگر در آن مقطع چنین احساسی در ملت ما شکل گرفته بود ملت را باید در مدیریتها جستجو کنیم.
وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای عظیمی به ارمغان آورد اما در بخشهای گوناگون دچار شرایطی شدیم که اعتماد و خودباوری ملی در نقطه حضیض قرار گرفت و دشمنان، ضعف را با فشار تبلیغاتی و سیاسی بر ملت ما تحمیل کرده و میخواستهاند ملت ما را تحقیر کنند.
احمدینژاد افزود: در مسائل اقتصادی نیز مشکلاتی سنگین و لاینحل وجود داشت که عدهای تنها راه حل آن را هضم شدن در نظام سلطه میدانستند؛ در آن مقطع بیش از 1500 بنگاه بزرگ در مشکلات شدید بسر میبردند و در بخشهای مختلف دیگر نیز با مشکلاتی مهمی مواجه بودیم؛ در سیاست داخلی نیز همواره کینهورزی، برخورد و تنش وجود داشت و هر روز به یک بهانه به این مسائل دامن زده میشد و حتی یک موضوع پیشپا افتاده به عنوان یک موضوع ملی تحمیل میشود و فضا به سمت ناامیدی از آینده میرفت.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد: در سیاست خارجی نیز دیدیم که میخواستهاند انقلاب ملت ایران را در مناسبات ظالمانه جهان هضم کنند و حتی تا جایی پیش رفتند که اعلام کردند که میخواهند ریشه ملت ایران را از بین ببرند و گفتند ابتدا افغانستان و عراق و بعد ایران.
وی تصریح کرد: در موضوع هستهای نیز بدترین شرایط را تحمیل کردند و بعد از آن توافقنامه نامناسب، اعلام کردند که میوه عراق را در سعدآباد چیدیم و سپس در پاریس طرحهای خود را تکمیل کردند و در مقابل حرکت روبهرشد ملت ایران سدی ساختند و حتی فعالیتهای هستهای و موضوعات غیر مرتبط با موضوعات هستهای را تعطیل کردند و تا جایی پیش رفتند که گستاخانه خواهان تعطیلی آزمایشگاهها و دروس مربوط به مسئله هستهای شدند و گستاخی را به حدی رساندند که به ساحت ملت ایران توهین کرده و گفتند ملت ایران محور شرارت است و این در شرایطی بود که بیشترین همکاری در افغانستان و عراق با آنها شده بود.
احمدینژاد گفت: طبیعی بود که ملت ایران چنین شرایطی را نمیپسندند و دیدید که در انتخابات 4 سال قبل همه ملت به صحنه آمده و فریاد بلند خود را در اعتراض به آن شرایط و گستاخیهای نظام سلطه به گوش جهانیان رساندند.
وی افزود: باور من این بود که ملت ایران میتواند و شایسته جایگاه والایی است و شعار «ما میتوانیم» حرف دل مردم ایران بود که با استقبال گسترده ملت و بخصوص جوانان مواجه شد و این استقبال باعث شد که ملت ایران در طول 4 سال علیرغم بحرانهای سنگین جهانی دستاوردهای عظیمی داشت.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم 4 سال گذشته را جزو سختترین مقاطع تاریخ ملت ایران در قرن معاصر دانست و گفت: در این سالها بحرانهای عظیم سیاسی و اقتصادی جهان، اشغال افغانستان، تهدید به حمله، تحریم بیسابقه و فشار اقتصادی و سنگینترین جنگ روانی علیه یک ملت جریان داشت اما ملت ایران در برابر همه فشارها ایستاد و امروز میبینیم که اعتماد به نفس و خودباوری و امید به آینده و عزت ملت ایران در نقطه اوج است.
وی ادامه داد:در این 4 سال در عرصه اقتصادی علیرغم همه فشارها، دستاوردهای عظیمی در اختیار ملت ایران قرار گرفت در شرایطی که تقریباً همه کشورهای بلوک سرمایهداری و وابستگانشان در شرایط بحرانی و التهاب اقتصادی بسر میبرند اما در ایران عزیز ما شاهد یک ثبات نسبی بالا هستیم و رشد و تولید و سرمایهگذاری ما روزافزون است.
احمدینژاد تصریح کرد: در طی 50 سال از شروع صنعت فولاد در ایران ظرفیت تولید 10 میلیون تن بود که اکنون این میزان به 17.7 میلیون تن رسید یعنی شاهد 70 درصد رشد در این صنعت بودیم؛ ظرفیت سیمان ایران نیز پیش از این دولت 34 میلیون تن بود که امروز به 64 میلیون تن رسیده است و در زمینه آلومینیم نیز رقم 218 هزار تن به 457 هزار تن رسیده است.
وی ادامه داد: در پتروشیمی تولید 24 میلیون تنی در سال در پیش از این دولت به بیش از 48 میلیون تن در سال رسیده و در زمینه مس نیز آمار تولید 178 هزار تنی به 260 هزار تن رسیده و در مجموع اکنون کارخانههای ما در آرامش بسر میبرند.
رئیس جمهور اظهار داشت: تولید نفتی ایران نیز در دولت نهم به بیش از سه برابر بالاترین مقدار تولید در دولتهای قبل رسید و علیرغم تحریمهای شدید در طول این 4 سال ما شاهد بیش از 66 میلیارد دلار سرمایهگذاری و 70 میلیارد دلار قرارداد جدید نفتی هستیم.
احمدینژاد تصریح کرد: در زمینه علم و فناوری نیز تا سال 83، 3هزار و 500 مقاله علمی داشتیم که در سال 87 و فقط در وزارت علوم 13 هزار و 500 مقاله علمی به ثبت رسیده است، در زمینه اختراعات نیز قبل از انقلاب ثبت اختراع نداشتیم اما پس از آن 4650 اختراع اختراع به ثبت رسیده بود که در 4 سال دولت نهم به بیش از 20 هزار اختراع رسید.
وی ادامه داد: در عرصه هستهای امروز ما جزو چند کشور هستهای جهان و در عرصه هوافضا جزو 9 کشور جهان و در بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و سلولهای بنیادی جزو چند کشور برتر جهان هستیم و عمران و آبادانی در این دولت سه برابر مدت مشابه دولت قبل بوده است.
احمدینژاد تصریح کرد: نرخ بیکاری در ابتدای آغاز به کار دولت نهم 12.9 درصد بود اما علیرغم آنکه حدود 50 درصد بیش از پیشبینی قانون برنامه نیرو وارد بازار شد، نرخ بیکاری در دولت نهم به 10 درصد کاهش یافت و تعداد 800 هزار نفر از بیکاران کم شد.
رئیس جمهور با اشاره به تلاش دولت نهم در عرصه اصلاح ساختاری گفت: در این دولت رشد شتابان مصرف بنزین مهار شد و در عرصه سیاست خارجی نیز سایه تهدید از سر ملت ایران برای همیشه برطرف شد.
این کاندیدای انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری اظهار داشت: برخلاف برخیها که خیال میکنند تهدید را با سازش میتوان برطرف کرد، ملت ما نشان داد که راه برطرف کردن تهدید، موضع اقتدار است و میبینید کسانی که 3 سال قبل میگفتند میخواهیم ایران را از نقشه دنیا حذف کنیم، امروز در تمجید از فرهنگ و تاریخ ملت ایران مسابقه گذاشتهاند و همان کسانی که میگفتند میخواهیم ایران را منزوی کنیم، امروز خواستار مشارکت ایران در مدیریت جهان هستند و ملت ایران نیز آماده مشارکت در مدیریت جهانی برمبنای صلح، امنیت و برادری است.
احمدینژاد با بیان اینکه نمیخواهم گزارش کار بدهم اظهار داشت: میخواهم بگویم در این 4 سال یکبار دیگر اثبات شد که توانستیم و میتوانیم؛ و امروز به لطف الهی امید و نشاط در ملت ایران موج میزند و علاوه بر عزت روزافزون، غرور ملی در اوج است و بواسطه غرور ملت ما سایر ملتها نیز احساس غرور میکنند.
وی با اشاره به موضوع پرتاب ماهواره امید افزود: موضوع این پرتاب به مسئله اول همه ملتها تبدیل شد و حتی بسیاری از ملتها به یکدیگر تبریک میگفتند و شرینی توزیع میکردند و پرتاب ماهواره امید ایران را به منزله بازیابی هویت خود میدانستند چرا که ملت ایران الهامبخش و پرچمدار برادری، عشق و امید است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اثبات شد که میتوانیم و توانستیم گفت: این آغاز راه است و باور ما این است که ملت ایران ظرفیتهای عظیمی دارد و همه این تحولات نشاندهنده آن است که همه این ظرفیتهای عظیم هنوز شکوفا نشده چرا که برای این شکوفایی تازه بسترسازی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: همه ما باور داریم که ملت ایران برای تصمیمات و کارهای بزرگ آمادگی دارد و میتوانددر عرصههای جهانی نقشآفرینی کند و اثبات شد که ساختن ایران و نقشآفرینی در عرصههای جهانی لازم و ملزوم یکدیگر هستند؛ باور ما این است که امروز شرایط برای جهشها و تصمیمات بزرگتر آماده شده و ملت ایران در آستانه حرکتهای بزرگ به سمت قلهها است و البته این بدان معنا نیست که اشکلات وجود ندارد اما مهمتر از همه عزم یک ملت برای فتح قلههای بلند است امروز این عزم و اعتماد به نفس و خودباوری ملی در اوج قرار دارد.
رئیس جمهور افزود:البته بداخلاقی و کارشکنیها هم وجود دارد اما اراده ملت ایران بر اینها غلبه خواهد کرد.
احمدینژاد از ملت بزرگ ایران به خاطر همه خوبیها و تحمل و همراهی آنها تشکر کرد و گفت: امروز عضویت در خانواده بزرگ ایران و خادمی ملت ایران افتخاری بینظیر است.
وی با تشکر از همه اقشار ملت ایران تصریح کرد: ملت ما در یک همبستگی بینظیر در میسر عزت و کمال در حال حرکت هستند و از رهبری بزرگوار نیز که همواره پشتیبان، در کنار ارزشهای انقلابی ملت و پیشتاز حرکت ملت ایران بودهاند تشکر میکنم.
احمدینژاد تصریح کرد: همه اقوام ایران از آذری، کرد، لر، عرب، بختیاری، قشقایی، خوزستانی، لک، خراسانی، سیستانی، مازندرانی، گیلک، تالش و فارسها و گلهای گلستان ایران هستند.
وی از زنان و دختران ایران که کانون عشق و بالندگی و پسران و مردان ایران که پاسدار عزت ملت ایران هستند نیز تشکر کرد و خاطرنشان ساخت: امروز همه ما آماده جهش و حرکت به سمت قلهها هستیم و عزم و اراده ملی برای کار و تلاش فراهم است، پس پیش بسوی ایرانی آبادتر، عزیزتر و سربلندتر