تا گل باران شدن ملت ایران
و نابودی دشمنان ایران
فقط 5 روز دیگر باقی است
روز 17 خرداد مصادف است با روز انتخابات در لبنان
این روز بر ملت عزیز و مسلمان و دوست صمیمی ایران یعنی کشور عزیز لبنان مبارک باد***
نا بود باد اسراییل غاصب
و پیروز است جمهوری اسلامی ایران
پدر وی آهنگر بود و دارای هفت فرزند. محمود احمدی نژاد فرزند چهارم خانواده است و از یک سالگی به همراه خانواده در تهران اقامت دارد. وی دوران تحصیلات خود را از ابتدا تا پایان دوره متوسطه در مدارس منطقه نارمک تهران از جمله سعدی و دانشمند پشت سر گذاشت و در کنکور سراسری رتبه 130 را کسب کرد.
احمدی نژاد در سال 1354 در رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت دوره تحصیلات عالی را شروع کرد و در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد همان دانشگاه پذیرفته شد. وی در سال 1368 نیز به عضویت هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت درآمد و در سال 1376 موفق به دریافت مدرک تحصیلی دکترای مهندسی و برنامه ریزی حمل و نقل شد.
احمدی نژاد طی سالهای تدریس در این دانشگاه، راهنمایی دهها پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در زمینه های مختلف مهندسی عمران ، راه و حمل و نقل و مدیریت ساخت را بر عهده داشته است.
مقالات و پژوهشهای متعدد علمی حاصل کار دانشگاهی دکتر احمدی نژاد است.
وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کسوت دانشجو و با شرکت در مجالس مذهبی و سیاسی وارد فضای سیاسی جامعه شد و با مشارکت در تهیه و توزیع اعلامیه های روشنگر، به خیل مبارزان و انقلابیون مسلمان پیوست.
او پس از پیروزی انقلاب اسلامی از پایه گذاران انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران بود. با شروع جنگ تحمیلی، وی به منطقه عملیاتی در غرب کشور شتافت و تا سال 1365 در فعالیت های پشتیبانی در این منطقه تلاش کرد و از سال 1366 تا پایان دوران دفاع مقدس به عنوان داوطلب بسیجی در بخش مهندسی رزمی به خدمت پرداخت.
احمدی نژاد در دهه شصت، چهار سال به عنوان معاون فرماندار، فرماندار ماکو و خوی و همچنین دو سال به عنوان مشاور استاندار کردستان خدمت به مردم استانهای آذربایجان غربی و کردستان را پشت سر گذاشت.
وی دوران تحصیلات خود را از ابتدا تا پایان دوره متوسطه در مدارس منطقه نارمک تهران از جمله سعدی و دانشمند پشت سر گذاشت و در کنکور سراسری رتبه 130 را کسب کرد
وی در سال 1372 و در زمانی که به عنوان مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی فعالیت می کرد به عنوان اولین استاندار استان جدید التاسیس اردبیل منصوب شد. دکتر احمدی نژاد سالهای 1372 تا 1376 که مدیریت استان اردبیل را بر عهده داشت، با وجود شرایط دشوار جوی برای انجام فعالیت عمرانی، این استان بر اساس رده بندی سازمان برنامه و بودجه، در زمینه های مختلف و بویژه در فعالیتهای عمرانی به عنوان استان برتر شناخته شد.
دکتر احمدی نژاد پس از بازسازی 7500 واحد مسکونی تخریب شده در جریان زلزله اردبیل که در مدت کوتاه هفت ماه صورت گرفته بود، مورد تقدیر قرار گرفت.
وی در مهر ماه سال 1376 به دوره خدمت در استانداری اردبیل پایان داد و از آن پس با عنوان عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت سرگرم تدریس و انجام فعالیت های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بوده است.
رئیس جمهور اسلامی ایران در 13 اردیبهشت ماه سال 1382 بر اساس تصمیم اعضای شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار کلانشهر تهران برگزیده شد تا دور تازه از خدمتگزاری به مردم را تجربه کند.
دکتر محمود احمدی نژاد در مرحله دوم نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در روز سوم تیرماه برگزار شد، با کسب بیش از 17 میلیون رای در دور دوم به عنوان ششمین رییس جمهور ایران اسلامی برگزیده شد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت جمهوری اسلامی ایران
خبرگزاری فارس
حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری 22 خرداد 1388 می تواند فرصت های امنیتی - سیاسی زیر را برای نظام و فعالیت دولت دهم به همراه داشته باشد:
1) کم رنگ نشان دادن آثار تحریم ها و مختل سازی ثبات فکری - رویه ای حامیان دیپلماسی تحریم- یکی از مهمترین دلایل آمریکا برای گسترش عمق و سطح تحریم ها، مشروعیت زدایی از ساختارهای حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران است، به طوری که با انعکاس تصاویر مجازی از آسیب های اقتصادی و اجتماعی تحریم ها و ایجاد سرخوردگی در میان آحاد جامعه در جهت مأیوس نمودن مردم و تضعیف مشارکت حداکثری حرکت می کند، در حالی که تحقق حضور فعال و هوشمندانه در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری علاوه بر توسعه ظرفیت امنیت استراتژیک نرم افزاری ایران، این پیام سیاسی را به حامیان دیپلماسی چماق و هویج می دهد که هیچ گاه ابراز تهدید نمی تواند خلل در پشتوانه ملی برای دفاع از دولتمردان برای حمایت از حقوق اسال ملت به وجودآورد که نه تنها قدرت مانور متولیان دیپلماسی هسته ای را افزایش دهد؛ بلکه به ایجاد دو دستگی در جبهه متحدان آمریکا برای تداوم گزینه تحریم منجر خواهد شد.
2) به چالش کشاندن بنیان های براندازی نرم: یکی از مهم ترین ابزارهای دیپلماسی امنیتی آمریکا برای تغییر رفتار دیپلماسی فعال دولت دهم کاربست آموزه های دکترین براندازی نرم با هدف وادارسازی کارگزاران نظام به امتیازدهی و اتحاد رویکرد وادادگی است.
بنیان های دکترین براندازی نرم بر چهار محور راهبرد مهار، نبرد رسانه ای، سازمان دهی نافرمانی مدنی و ایجاد و گسترش« تنش های قومی - فرقه ای» متمرکز شده در حالی که تحقق مشارکت حداکثری می تواند هر چهار تهاجم فوق را خنثی کند.
تحقق مشارکت حداکثری مبین پایمردی دولتمردان به ارزش های دموکراتیک، احترام به کرامات انسانی و صیانت از حقوق اساسی ملت است که می تواند نقش تأثیرگذاری را بر خنثی سازی جنگ روانی تبلیغاتی غرب مبنی بر ادعای نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران ایفا نماید.
3) تقویت قدرت نرم ایران در ساختار سیاسی خاورمیانه:مشارکت حداکثری به معنای پذیرش جامعه نسبت به فراهم نمودن زیر ساخت های مناسب برای تأثیرگذاری صلح آمیز وغیر مستقیم در فرایندهای تصمیم گیری است که می تواند ظرفیت بحران زدایی و اقناع سازی نظام را توسعه داده و سیاست های راهبردی دولت آینده را از یک پشتوانه ملی برخوردار نماید.
از طرفی مشارکت حداکثری به معنای تنوع افکار کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری است که می تواند بخشی از آفندهای جنگ تبلیغاتی مخالفان نظام مبنی بر تقسیم جامعه به اصلاح طلب و محافظه کار را کم رنگ کند.
4) تقویت ضرایب امنیتی استان های مرزی: حضور پر رنگ قدرت های فرامنطقه ای ناتو و ایالات متحده در اولین حلقه امنیتی جمهوری اسلامی ایران، تمرکز بخشی از تهاجم نرم به سمت بحران سازی ( بحران کار آمدی، هویت و مشروعیت)، تکثر قومی- فرقه ای در مختصات جامعه شناختی اکثر استان های مرزی و تلاش برخی معارضان نظام برای ناامن سازی شهرهای مرزی از مهمترین پتانسیل های تهدیدزای جمهوری اسلامی ایران محسوب می شوند و حضور حداکثری مردم بومی این استان ها در انتخابات ریاست جمهوری می تواند نوعی بازدارندگی استراتژیک روانی در مقابل لفاظی های آمریکا مبنی بر عملیاتی کردن تهدیدات سخت افزاری یا نقش بازدارنده ای را در مقابل اقدام های تروریستی گروه های معارض بویژه در استان های شرقی ایفا نموده و بالتبع ضریب وقوع بحران های یکپارچگی و هویت را کاهش می دهد.
5) تقویت مشروعیت و مقبولیت نظام سیاسی:یکی از فرصت های مشارکت حداکثری در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این است که نشان می دهد مردم اعتقاد دارند می توانند مطالبات خود را در ساختار سیاسی موجود دنبال نمایند که پشتوانه محکمی برای دولت هم در پیگیری سیاست های راهبردی، هزینه ساز و یا عملیاتی کردن شعارهای انتخاباتی است.
6) کاهش تعارضات خشونت آمیز: از جنبه های مثبت مشارکت افزایی در انتخابات، فرصت سازی برای بیان عقاید متفاوت است و از لحاظ امنیتی می تواند از انباشت مطالب سیاسی نهفته که ممکن است در اثر یک واقعه یا حادثه به صورت دفعی و خشونت آمیز بروز کند جلوگیری کند.
7) ایجاد بازدارندگی نرم از طریق ظرفیت سازی امنیتی:در شرایطی که بهره گیری از ابزارهای جنگ اقتصادی و یا کاربست تهاجم نرم به یکی از اولویت های راهبردی مخالفان نظام تبدیل شده؛ مشارکت حداکثری از اهداف حیاتی مدیران استراتژیک نظام برای ظرفیت سازی امنیتی و ایجاد بازدارندگی نرم محسوب می شود؛ به طوری که ارتقای سطح، نوع، میزان مشارکت تأثیر مثبتی را بر روند توسعه زیر بناهای امنیتی کشور برای خنثی سازی سناریوهای تهدیدزا خواهد داشت. به طوری که به اذعان مقام های کاخ سفید و کنگره، یکی از مولفه های دولت آمریکا برای تعیین سرعت، شیب ، جهت گیری و نوع تعامل با جمهوری اسلامی ایران روندکاوی دهمین انتخابات ریاست جمهوری است.
¤ نتیجه گیری
مشارکت زدایی در فرایند دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از اهداف تهاجم نرم دشمن برای تداعی وجود انسداد سیاست در جمهوری اسلامی است تا بتواند پتانسیل وقوع بحران های سیاسی - امنیتی را فراهم کند. کم توجهی به ترفندهای مخالفان نظام برای مشارکت زدایی در فرایند انتخابات می تواند به تضعیف مقبولیت ساختارهای حاکمیتی و ظهور بحران مشروعیت منجر شود به ویژه اینکه بحران مشروعیت ارتباط تنگاتنگی با سایر بحران ها از جمله بحران های هویت، نفوذ ، مشارکت دارد؛ لذا انجام تمهیدات پیش دستانه برای جلوگیری از وقوع بحران مشروعیت می تواند پتانسیل وقوع سایر بحران را نیز تضعیف نماید
پخش مناظرههای تلویزیونی چهار نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از 12 خرداد ماه به شکل دو به دو آغاز میشود.
به گزارش ایسنا، بر اساس جدول زمانبندی تبلیغات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در صداوسیما و همچنین بر اساس قرعهکشی که امروز 30 اردیبهشت ماه با تعیین رنگهای بین نامزدها صورت گرفت، نخستین مناظره بین حجتالاسلام والمسلمین مهدی کروبی و دکتر محسن رضایی در 90 دقیقه روز 12 خردادماه ساعت 22:30 تا ساعت 24 برگزار خواهد شد.
روز 13 خردادماه مناظره بین دکتر محمود احمدینژاد و مهندس میرحسین موسوی از شبکه 3 سیما در ساعت 22:30 تا 24 به روی آنتن خواهد رفت.
روز 14 خردادماه مناظره بین دکتر محسن رضایی و مهندس میرحسین موسوی از شبکه 3 سیما در ساعت 22:30 تا 24 به روی آنتن خواهد رفت.
روز 16 خرداد ماه مناظره بین دکتر محمود احمدینژاد و حجتالاسلام والمسلمین مهدی کروبی از شبکه 3 سیما در ساعت 22:30 تا 24 به روی آنتن خواهد رفت.
روز 17 خردادماه مناظره بین حجتالاسلام والمسلمین مهدی کروبی و مهندس میرحسین موسوی را از شبکه 3 در ساعت 22:30 تا 24 شاهد خواهیم بود.
همچنین آخرین مناظره 18 خردادماه بین دکتر محمود احمدینژاد و دکتر محسن رضایی از شبکه 3 سیما در ساعت 22:30 تا 24 پخش خواهد شد.