دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 344138
تعداد نوشته ها : 228
تعداد نظرات : 183
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

زندگی نامه دکتر محمود احمدی نژاد
دکتر محمود <span style='background-color:yellow'>احمدی</span> <span style='background-color:yellow'>نژاد</span>

 پدر وی آهنگر بود و دارای هفت فرزند. محمود احمدی نژاد فرزند چهارم خانواده است و از یک سالگی به همراه خانواده در تهران اقامت دارد. وی دوران تحصیلات خود را از ابتدا تا پایان دوره متوسطه در مدارس منطقه نارمک تهران از جمله سعدی و دانشمند پشت سر گذاشت و در کنکور سراسری رتبه 130 را کسب کرد.

احمدی نژاد در سال 1354 در رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت دوره تحصیلات عالی را شروع کرد و در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد همان دانشگاه پذیرفته شد. وی در سال 1368 نیز به عضویت هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت درآمد و در سال 1376 موفق به دریافت مدرک تحصیلی دکترای مهندسی و برنامه ریزی حمل و نقل شد.

احمدی نژاد طی سالهای تدریس در این دانشگاه، راهنمایی دهها پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در زمینه های مختلف مهندسی عمران ، راه و حمل و نقل و مدیریت ساخت را بر عهده داشته است.

مقالات و پژوهشهای متعدد علمی حاصل کار دانشگاهی دکتر احمدی نژاد است.

دکتر محمود <span style='background-color:yellow'>احمدی</span> <span style='background-color:yellow'>نژاد</span>

وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کسوت دانشجو و با شرکت در مجالس مذهبی و سیاسی وارد فضای سیاسی جامعه شد و با مشارکت در تهیه و توزیع اعلامیه های روشنگر، به خیل مبارزان و انقلابیون مسلمان پیوست.

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی از پایه گذاران انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران بود. با شروع جنگ تحمیلی، وی به منطقه عملیاتی در غرب کشور شتافت و تا سال 1365 در فعالیت های پشتیبانی در این منطقه تلاش کرد و از سال 1366 تا پایان دوران دفاع مقدس به عنوان داوطلب بسیجی در بخش مهندسی رزمی به خدمت پرداخت.

احمدی نژاد در دهه شصت، چهار سال به عنوان معاون فرماندار، فرماندار ماکو و خوی و همچنین دو سال به عنوان مشاور استاندار کردستان خدمت به مردم استانهای آذربایجان غربی و کردستان را پشت سر گذاشت.

وی دوران تحصیلات خود را از ابتدا تا پایان دوره متوسطه در مدارس منطقه نارمک تهران از جمله سعدی و دانشمند پشت سر گذاشت و در کنکور سراسری رتبه 130 را کسب کرد

وی در سال 1372 و در زمانی که به عنوان مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی فعالیت می کرد به عنوان اولین استاندار استان جدید التاسیس اردبیل منصوب شد. دکتر احمدی نژاد سالهای 1372 تا 1376 که مدیریت استان اردبیل را بر عهده داشت، با وجود شرایط دشوار جوی برای انجام فعالیت عمرانی، این استان بر اساس رده بندی سازمان برنامه و بودجه، در زمینه های مختلف و بویژه در فعالیتهای عمرانی به عنوان استان برتر شناخته شد.

دکتر محمود <span style='background-color:yellow'>احمدی</span> <span style='background-color:yellow'>نژاد</span>

دکتر احمدی نژاد پس از بازسازی 7500 واحد مسکونی تخریب شده در جریان زلزله اردبیل که در مدت کوتاه هفت ماه صورت گرفته بود، مورد تقدیر قرار گرفت.

وی در مهر ماه سال 1376 به دوره خدمت در استانداری اردبیل پایان داد و از آن پس با عنوان عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت سرگرم تدریس و انجام فعالیت های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بوده است.

رئیس جمهور اسلامی ایران در 13 اردیبهشت ماه سال 1382 بر اساس تصمیم اعضای شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار کلانشهر تهران برگزیده شد تا دور تازه از خدمتگزاری به مردم را تجربه کند.

دکتر محمود احمدی نژاد در مرحله دوم نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در روز سوم تیرماه برگزار شد، با کسب بیش از 17 میلیون رای در دور دوم به عنوان ششمین رییس جمهور ایران اسلامی برگزیده شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت جمهوری اسلامی ایران

يکشنبه هفدهم 3 1388
فارس: محمود احمدی نژاد در گفتگوی ویژه خبری 45 دقیقه با مردم گفت: تا روزی که شما ملت غیرتمند، شجاع و با اقتدار بخواهید من هستم و همه فشارها را تحمل می‌کنم اما محال است که یک سند را علیه این ملت و حقوق ملت امضا کنم.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان در گفت‌وگوی ویژه خبری امشب که از شبکه 2 سیما پخش شد در ابتدای سخنان خود با اشاره به قیام 15 خرداد گفت: امروز سالگرد قیام 15 خرداد است و یاد این قیام شهدای این قیام و امام شهدا را گرامی‌ می‌داریم و از خداوند می‌خواهم که یاد و نام آنها همیشه در ملت ما و در جهان زنده باشد.

وی افزود: من از همه ملت ایران به خاطر همه خوبی‌ها، بزرگواری‌ها، تحمل‌ها و همراهی‌هایشان صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می‌کنم و باید تشکری از مردم عزیز و غیرتمند اصفهان داشته باشم که از فرودگاه تا میدان امام اصفهان از خادم خودشان استقبال کردند و مورد لطف خود قرار دادند.
رئیس جمهور با طرح این سؤال که آیا ما پیرو آن امام نیستیم که وقتی ناظر بر بازار اهواز دچار انحراف مالی شد به حاکم اهواز نامه نوشت و گفت که به محض دریافت این نامه باید آن فرد را برکنار کنی و آبروی او را بریزی و مبادا در مجازات او غفلت کنی که نزد خدا خوار می‌شوی؟ اظهار داشت: امام علی (ع) به حاکم اهواز گفت که اگر این کار را نکنی من تو را به زشت‌ترین شکلی برکنار خواهم کرد و سؤال اینجاست که چرا اینگونه است؟ دلیل آن این است که بیت‌المال اموال عمومی، آبرو و عزت عمومی و حیثت یک ملت مهمترین سرمایه یک ملت است و در نزد خداوند متعال بسیار مهم و ارزشمند است.

احمدی‌نژاد با طرح سؤالی از مردم گفت: آیا یادتان هست که 4 سال قبل در همین نشست تلویزیونی من چه چیزی را بیان کردم و یک هفته در میان دو مرحله انتخابات سنگین‌ترین هجمه‌ها به بنده که یک معلم ساده بودم و برای خدمت حاضر شده بودم وارد شد و تهمت‌های بسیاری به بنده نسبت دادند و من در آن زمان اعلام کردم که ظاهراً وارد منطقه ممنوعه شده‌ام یعنی اینجا اختصاص به عده‌ای خاص دارد و من خارج از یک یک حلقه‌ای هستم و ظاهرا بیش از حد مردم که من هم جزو آن بودم پایم را دراز کردم.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام الهی است و از متن فطرت مردم برآمده است و بدنبال ارزش‌های الهی و انسانی است و عدالت، مهرورزی، مردم‌گرایی و پاکی جزو ذات این نظام است و همه این نظام برای مردم و در خدمت به مردم و همراه مردم و برای کرامت و عزت مردم است و جایگاه مردم در این نظام برجسته‌ترین جایگاه است و امام راحل نیز فرموده‌اند که مردم ولی نعمت ما هستند و معنی آن این است که همه چیز مردم هستند و امروز هم مشاهده می‌کنید که مقام معظم رهبری و همه دلسوزان و مردم انقلاب را برای خودشان می‌دانند و اتفاقاً سرمایه‌گذاری اصلی را مردم کردند و این همه شهید این مردم داده‌اند و این همه مقاومت را انجام دادند.

*برخی مصرند با دروغ‌های بزرگ دستاوردهای چشمگیر دولت نهم را پنهان ‌کنند

رئیس جمهور ادامه داد:‌ نظام جمهوری اسلامی ایران برپا شد و خدمات بسیار زیادی صورت گرفت اما معلوم شد که ظرفیت‌های این ملت بسیار بیشتر از این حد است و این یعنی توانمندی‌های ملت ایران فوق آن چیزی بود که محقق شد و یک ملتی که تمدن‌ساز است و باید در دنیا حرف اول را بزند، در همه عرصه‌ها دچار مشکلات عدیده شده بود و ما یادمان هست که پیش از انقلاب در چه فضایی زندگی می‌کردیم.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه ضعف در مدیریت باعث فاصله گرفتن از ارزش‌ها و جایگاه واقعی ملت ایران شد، گفت: به دلیل ضعف مدیریتی که در گذشته وجود داشت یک اخلاق اشرافی‌گری در سیستم مدیریتی ما شکل گرفت یعنی یک عده‌ای پیدا شدند که آرام آرام خود را برتر از مردم دانست و ارتباطاتی بین خودشان برقرار کردند و بعد از مدتی خود را مالک کشور و ملت دانستند و برای خودشان حقوقی بیش از حق مردم و جایگاهی بالاتر از جایگاه مردم قائل شدند.
وی افزود: این افراد بعد از مدتی خودشان را معادل کل نظام تلقی کردند و می‌خواستند که قدرت به طور انحصاری در اختیار خودشان، دوستانشان و احزابشان باشد و کسانی که با آنها همراهی می‌کنند و این سیستم اشرافی‌گری را به رسمیت می‌شناسند، نظام اموال عمومی و منافع ملت را برای خانواده و نزدیکان خودشان می‌دانستند و افراد و نزدیکان خود را در وزارتخانه‌ها قرار می‌دادند و به آنها می‌گفتند که ناظر ما باش و در بسیاری از وزارتخانه‌ها وزیر شخص دوم آن وزارتخانه بود و آن نماینده و آن فردی که حتی به عنوان معاون بود حرف اول را می‌زد که یکی از این وزارتخانه‌ها وزارت نفت بود که افرادی از خانواده همین حلقه آنجا حضور داشتند و در بحث نفت حکمرانی می‌کردند.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: این افراد در گلوگاه‌های مختلف مستقر شدند و سهم خودشان را بر سهم ملت ترجیح دادند و اگر می‌خواست کاری در کشور شکل بگیرد حتماً می‌بایست از مسیر آنها عبور می‌کرد و برای دیگران حقی قائل نبودند و این افراد بتدریج به یک طبقه ممتاز در کشور تبدیل شدند و یک حلقه بسته مدیریتی شکل گرفت که تنها آدم‌ها جابجا می‌شدند اما اساس کار مانند هم بود و یک عده‌ خاص را به بازی می‌گرفتند و دراین حلقه دارای منافع مشترک بودند.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه 4 سال گذشته من وارد منطقه ممنوع همین افراد شدم گفت: زمانی که من وارد منطقه این افراد شدم یک جو سنگین علیه من شکل گرفت و بدترین تهمت‌ها به من زده شد و این سؤال مطرح است که جرم من چه چیزی بود؟ و پاسخ این است که جرم من این بود که من خارج از این حلقه بودم و به ضوابط حاکم بر این حلقه معتقد نبودم و به آن اعتقادی نداشتم؛ لذا سنگین‌ترین تخریب‌ها علیه من اتفاق افتاد.
وی با اشاره به عدم توقف تخریب‌ها پس از انتخابات سوم تیر 84 گفت: در طول این 4 سال با اسفتاده از قدرت مالی بدست آمده در آن زمان تخریب‌ها علیه من و دولت ادامه پیدا کرد و رسانه‌های متعدد داخلی همراه با رسانه‌های خارجی شروع به تخریب کردند و اگر به آن 2 رسانه‌ تصویری مهم دو استعمارگر نگاه کنید مشاهده می‌کنید 80 درصد برنامه‌های فارسی آنها علیه بنده است و آنها برای خود و خانواده‌شان حریمی درست کرده بودند که هیچیک از احاد ملت و حتی قوه قضاییه و ناظران کشور حق ورود و سؤال از آنها را نداشت اما ملت در انتخابات نهم این حلقه را شکست و یک نه‌ی بزرگ به آن سیستم مدیریتی گذشته گفتند.
رئیس جمهور با بیان اینکه ما در این 4 سال به هرجایی که رفتیم انگار حریم آنها بود گفت: ما هرجایی را که می‌خواستیم در این 4 سال اصلاح کنیم آنها فریاد می‌زدند و هرجایی که پا می‌گذاشتیم مشاهده می‌کردیم که دم یکی از همین افراد در آنجا است و آنها از هر وسیله‌ای برای شکست این دولت استفاده می‌کردند.
احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: با وجود همه این تخریب‌ها اما ما با ملت یک عهد بسته بودیم تا کشور را بسازیم تا بتوانیم در عرصه‌های گوناگون به پیش برویم لذا باید سکوت می‌کردیم و باید تحمل می‌کردیم تا امور کشور جلو برود تا این دست‌ها بتدریج از عرصه‌ها قطع بشود و همه تلاش ما این بود که این فشارها به مردم منتقل نشود و من تا به امروز هیچگونه گله و شکایتی نکرده‌ام و هیچ موضوعی را با مردم در میان نگذاشته‌ام مگر در موارد خاص که این مشی دولت موفق بود و 4 سال خدمات بسیار گسترده‌ای در کشور انجام شد.
وی افزود: آنها نگران بودند که این حلقه بسته به طور کامل منهدم بشود و راه برای حضور نیروهای مردمی و نیروهای انقلاب و مستقل خادم مردم در عرصه‌های گوناگون باز شود و آنها همواره به دنبال مجازات کردن ملت بودند و ملت را به منحرف شدن و اشتباه کردن متهم کردند و هدفشان پشیمان کردن ملت بود.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخی افراد برای پشیمان کردن ملت به کاری از جمله کارشکنی‌های گسترده و اخلال دست زدند گفت: ماجرای مسکن یک ماجرای عادی نبود و آنها هم در فضای رسانه‌های تورم انتظاری را دامن می‌زدند و هم در بازار مسکن دائماً به طور کاذب نرخ‌ها را افزایش می‌دادند و در تبلیغات نیز فحش آن را به دولت می‌دادند و دولت را خطاب قرار می‌دادند و در این 4 سال چقدر به این دولت اتهامات واهی زدند و گفتند که این دولت کار کارشناسی بلد نیست و روش‌های آن درست نیست و در این راستا اخبار جعلی و دروغ‌های بزرگ را منتشر کردند.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه ما در این 4 سال به این دورغ‌ها و اخبار جعلی پاسخ ندادیم گفت: هدف ما ادامه روش آنها نبود و تئوری‌های ما با آنها متفاوت بود چرا که آنها برای اکثریت مردم اهمیتی قائل نبودند و معتقد بودند این افرادی که محروم و ضعیف هستند باید از بین بروند و کسی که مسئول تهران بود صریحاً گفت که ما برای کسانی کار می‌کنیم که توانایی مالی برای زندگی کردن دارند و در برنامه‌های توسعه خود می‌گفتند که قشرهایی که ناتوان هستند و نمی‌توانند خود را بالا بکشند باید از بین بروند و بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها در همین جهت بود و بسیاری از روستاها ویران شد و مهاجرت‌های گسترده در کشور انجام شد و فاصله طبقاتی در کشور گسترش پیدا کرد و مشکلات فراوانی برای کشور ایجاد شد.
وی افزود: برخلاف فشارهایی که آنها وارد کردند نه تنها دولت شکست نخورد بلکه به لطف خداوند و عنایات حضرت ولی عصر (عج) و حمایت‌‌های مردم دستاوردهای چشمگیری در این دولت حاصل شد و ما امروز در جبهه‌های گوناگون دارای دستاوردهای مهمی هستیم اما برخی اصرار دارند که این دستاوردها را با دروغ‌های بزرگ پنهان کنند و در این 4 سال هر عرصه‌ای را که انتخاب کنید وضعیت ما بهتر از 4 سال مشابه این دولت است.
رئیس جمهور با اشاره به مانور رقبای این دولت بر روی مسئله تورم گفت: امروز که تورم 15 درصد است آنها اصرار می‌کنند که تورم 25 درصد است اما متوسط تورم 4 ساله این دولت از 4 سال اول سایر دولتها پایین‌تر است و تورم که در دولت اول 22، در دولت دوم 24 و در دولت سوم 17.5 درصد است در این دولت 16.5 درصد است و امروز هم با تدابیری که دولت به کار گرفته است این تورم در حال کاهش است ضمن اینکه رشد اقتصادی ما در جای خود قرار دارد.
احمدی‌نژاد با اشاره به عرصه کاهش نرخ بیکاری گفت: بیش از 2 درصد علی‌رغم سنگین‌ترین فشارها که بر ما وارد شد نرخ بیکاری ما در حال کاهش است در حالی که در تمام دنیا نرخ بیکاری در حال افزایش است و در آمریکا از 6.5 به 9.5 درصد افزایش یافته و در کل منطقه نرخ بیکاری در حال افزایش است و در حالی در ایران تورم در حال کاهش است که در منطقه ما یعنی خاورمیانه درصد تورم کشورها 60 درصد رشد کرده است یعنی اگر 10 درصد بوده است به 16 درصد و اگر 16 درصد بوده است به 23 درصد رسیده اما عدد تورم ما در حال کاهش است.
وی با اشاره به کاهش فاصله طبقاتی در این دولت گفت: مسئله‌ای به نام ضریب جینی وجود دارد که در واقع فاصله بین دهک‌های درآمدی را نشان می‌دهد که کمترین آن برای اولین‌بار به 0.3897 درصد در سال 87 رسیدیم و روشن است که دولت با توزیع سهام عدالت و افزایش درآمد کارمندان و شروع طرح‌های زودبازده از دورترین نقاط کشور تلاش کرد تا ثروت را در میان مردم توزیع کند تا فاصله طبقاتی در کشور کاهش پیدا کند.
رئیس جمهور افزود: ما امروز کمترین فاصله طبقاتی را در طول بعد از انقلاب در حال تجربه هستیم و در سرمایه‌گذاری‌ها و در کارهای عمرانی کار به همین ترتیب است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه اگر مسائل مختلف گفته نشود ممکن است تصویری که مردم از تاریخ دارند تصویری روشن نباشد گفت: برخی گفته‌اند که دولت بانکها را حیاط خلوت خود قرار داده است اما طی 24 سال قبل از این دولت همه بانکها بدون کنترل از بانک مرکزی پول برداشت می‌کردند و زمانی که به این دولت رسید 11هزار میلیارد تومان پول از بانک مرکزی برداشته بودند و دولت بدهکار بود و این یعنی در سال 60 تا 64 که 320 میلیارد تومان آن در آن زمان از بانک مرکزی برداشته شده بود و ما آن را همان 320 میلیارد تومان حساب کردیم در حالی که مردم می‌دانند خانه‌ای که در آن زمان 250 هزار تومان بود، امروز 100 میلیون تومان است.
وی افزود: در آن زمان 320 میلیارد تومان پول از بانک مرکزی در 4 سال اول جنگ برداشته شده و این امر ادامه پیدا کرد و به 11 هزار میلیارد تومان رسید و برای اولین‌بار این دولت هزار میلیارد الی هزار و 300 میلیارد آن را کاهش داد چرا که این امر ریشه‌ بسیاری از تورم‌ها است.

*دولت‌های قبلی تصور می‌کردند با اجرای هدفمندکردن یارانه‌ها ضربه می‌خورند

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار مقایسه‌ای درآمدهای کشور گفت:‌ در سال 60 تا 63، 70 میلیارد دلار درآمد نفتی در کشور بود و در این دولت 211 میلیارد دلار درآمد نفتی وجود داشت اما دلار سال 60 با دلار سال 88 متفاوت است و همین‌طور که ریال ما کاهش پیدا کرده دلار هم در جهان کاهش پیدا کرده است و ارزیابی مراکز اقتصادی جهان کاهش قیمت دلار را بین 3 تا 10 برابر اندازه‌گیری کرده‌اند.
وی با بیان اینکه کاهش قیمت دلار در حدود 3 برای اوپک است چون متعهد است که سوخت جهان را تأمین کند همیشه قیمت سوخت را پایین می‌گذارد گفت: اگر ما قیمت 3 بگذاریم این عدد 3 ضرب در 70 میلیارد دلار بشود معادل امروز 210 میلیارد دلار از سال 60 تا 63 درآمد نفتی بوده است و 320 میلیارد تومان هم از بانک مرکزی برداشت شده است و اگر دلار را 7 تومان حساب کنیم و آن را تبدیل کنیم 40 تا 50 میلیارد دلار و ضرب در 3 بشود رقم بالایی حاصل می‌شود اما ما آن را ضرب در دلار 60 تومان می‌کنیم که حدود 26 میلیارد دلار هم به قیمت امروز می‌شود که 236 میلیارد دلار درآمد ارزی بین سال 60 تا 63 بوده است.
رئیس جمهور ادامه داد: در این دولت 211 میلیارد دلار بوده است و قصد من این است که مقایسه‌ای انجام دهم تا نشان دهم که در این 4 سال چه اتفاقی افتاده است. در آن زمان 14 درصد درآمد دولت هزینه جنگ بوده است و برخی‌ها نباید با جنگ برخی کارها را سرپوش بگذارند و در طول 4 سال هم یک ریال حقوق کارکنان هم با اینکه 22 درصد تورم وجود داشت اضافه نشد و هزینه‌های داخلی دولت افزایش پیدا نکرده است و سرمایه‌گذاری عمرانی تقریباً صفر و سرمایه‌‌گذاری صنعتی تقریباً صفر بوده است.
احمدی‌نژاد با طرح این سؤال که در 4 سال این دولت چه اتفاقی افتاده است؟ گفت:‌ در 4 سال قبل 11 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی صورت گرفت، اما در این 4 سال 50 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی صورت گرفت و 75 میلیارد دلار ما کار عمرانی انجام داده‌ایم و 20 میلیارد دلار به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری دادیم و 25 میلیارد دلار به وزارت نیرو برای شفاف‌سازی یارانه‌ها دادیم که داخل سرمایه‌گذاری‌های خود بردند و حدود 12 الی 13 میلیارد دلار برای واردات فرآورده‌های نفتی اختصاص دادیم و 75 میلیارد دلار هم برای بودجه‌های جاری دولت در 4 سال آمده است و این را با 230 میلیارد دلار در آن زمان با 40 میلیون جمعیت و 22 درصد تورم و امروز 211 میلیارد دلار که 3.6 دهم آن به حساب ذخیره ارزی رفته است و کارهای عمرانی زیاد و افزایش حقوق کارمندان صورت گرفته و پرداختی به نهادهای حمایتی اختصاص یافته و سرمایه‌گذاری افزایش یافت.
وی ادامه داد:‌ زمانی که یک دولت از متن مردم و متکی به مردم است و قرار است تا ظرفیت‌های این ملت شکوفا شود از امکانات چگونه استفاده می‌کند و چه دستاوردهای بزرگی برای ملت حاصل می‌شود.
رئیس جمهور با اشاره به مسئله امنیت در کشور در این 4 سال گفت: امروز امنیت ملی ما در بالاترین نقطه است و تهدیدی وجود ندارد و در بخش سیاسی پیروزی‌های بسیار بزرگی حاصل شده است و امروز دشمنان ایران که قصد داشتند ایران را براندازی کنند و برای آن بودجه اختصاص داده بودند و با پرویی از براندازی ایران می‌زدند امروز اعلام می‌کنند که باید با ایران همکاری کنند و انرژی هسته‌ای ما را به رسمیت می‌شناسند و اعلام می‌کنم که بدون ایران نمی‌توانند کاری کنند چرا که ایران نقش جهانی دارد و یک ابرقدرت‌ منطقه‌ای است و مشاهده می‌کنید که چقدر تفاوت در عرصه سیاسی و سیاست خارجی رخ داده است.
احمدی‌نژاد با اشاره به فضای عمومی کشور گفت: آیا ما فراموش کرده‌ایم که فضای ناامیدی در کشور وجود داشت و ناامیدی بر کشور حاکم شده بود و همه فکر می‌کردند که ما نمی‌توانیم، مانند کسانی که برگه‌ای را امضا کردند و به امام دادند و گفتند ما نمی‌توانیم بجنگیم و ناتوانی خود را به حساب ملت بزرگ ایران گذاشتند اما امروز مشاهده می‌کنیم که ما می‌توانیم و تازه ما در ابتدای راه توانستن هستیم.
وی افزود: امروز ظرف 4 سال اتفاقات بسیار عظیمی همچون هسته‌ای شدن، دستیابی به فناوری هوا فضا و نانوتکنولوژی رخ داد و جایگاه ایران در دنیا برجسته شد و من تصور می‌کنم که باید ریشه‌یابی کنیم اما منکر خدمات قبلی نیستم و در حال مقایسه کردن هستم که ما چه شرایطی داشتیم و امروز چه شرایطی داریم.
رئیس جمهور تأکید کرد: به نظر من مردم و بدنه دولت در طول این 30 سال زحمات بسیاری کشیدند اما ریشه‌ اصلی مشکل در همان حلقه مدیریتی و ضعف مدیریتی بود که شجاعت و پایبندی لازم به ارزشها را نداشت و تکیه آن به ملت نبود.
احمدی‌نژاد ادامه داد: فردی آمد و گفت که ما رأی مردم پابرهنه و گداگشنه را می‌خواهیم چکار کنیم و سؤال این است که این مردم چگونه گدا شده‌اند آیا از آسمان افتاده‌اند یا به خاطر سیاست‌های غلط اقتصادی که اتفاق افتاد به فقر کشیده شدند.
وی با بیان اینکه من می‌خواهم در پایان مقدمه صحبت‌هایم نتیجه‌گیری کنم گفت: برخی به من گفتند که تو چرا اسم‌ها را اعلام کرده‌ای پاسخ این است که مشکل ما در آن حلقه مدیریت این بود که مردم، انقلاب و منافع ملی را فدای یک عده خاص کردیم و این عده آنقدر مقدس شدند که حریم این افراد حریم ممنوعه شد در حالی که در مشی انقلاب، اسلام، مردم و حضرت علی (ع)‌، امام راحل و رهبری همیشه منافع ملی بر منافع افراد ترجیح داده شده و هرجایی که تضاد پیدا شود آن افراد را باید قربانی کنیم.
رئیس جمهور ادامه داد: به دستور حضرت امام علی (ع) باید انگ ننگ بر پیشانی آنها بزنیم و این افراد را در بازار راه ببریم تا همه بفهمد که دست‌اندازی به بیت‌المال، ویژه‌خواری و امتیازخواری یک ننگ ابدی است تا این امر به یک ضدارزش تبدیل شود نه اینکه به جایی برسیم که اگر کسی از مدیریت سواستفاده کرد او را بی‌عرضه بخوانیم.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال مجری این برنامه در خصوص طرح تحول اقتصادی که به طرح هدفمند کردن یارانه‌ها معروف شده است گفت: طرح تحول اقتصادی یک حلقه از یک مجموعه است و ما در این طرح از مطالعه جدی و عالمانه و از ظرفیت کل کارشناسی کشور و تجربیات سایر کشورها استفاده کردیم و به این نتیجه رسیدیم که ساختارهای اقتصادی اگر اصلاح نشوند تورم، اسراف و پایین بودن بهره‌وری و فاصله طبقاتی اصلاح نخواهد شد یعنی این ساختارها هستند که فرصت می‌دهند بهره‌وری کاهش و اسراف و فاصله‌ طبقاتی افزایش پیدا کند و استعدادهای ملت آنگونه که می‌باید شکوفا شود شکوفا نشود.
وی با بیان اینکه ما 7 برنامه را که یکی از آنها هدفمند کردن یارانه‌ها است را برنامه‌ریزی کرده‌ایم گفت: 23 سال است که مدیران از انجام هدفمند کردن یارانه‌ها صحبت می‌کنند که اگر ما قیمت امروز نفت که 60 دلار است را حساب کنیم ما نفت و گازمان روزانه معادل 4 میلیون و 200 هزار بشکه مصرف داخل داریم که اگر آن را ضرب در 60 کنیم می‌بینیم که در سال چقدر مصرف داریم.
رئیس جمهور ادامه داد: بیش از 90 هزار میلیارد تومان یارانه انرژی هست که این یارانه عادلانه توزیع نمی‌شود که 70 درصد آن را کمتر از 30 درصد مصرف می‌کند اما این به آن معنا نیست که مصرف آن توسط این 30 درصد اشکال داشته باشد چرا که مردم ما هستند اما باید عادلانه مصرف شود و 70 درصد جمعیت کمتر از 30 درصد این یارانه‌ها را مصرف می‌کنند که این امر ناعادلانه است.
احمدی‌نژاد گفت: زمانی که یارانه‌ را عمومی توزیع می‌کنیم مصرف به شدت افزایش می‌یابد و این امر را باید اصلاح کنیم و باید هدفمند شود چرا که همه ملت نیاز به حمایت دولت ندارد و اصل 29 قانون اساسی دولت را مؤظف می‌کند تا از مردم در بخش درمان، بیکاری، بازنشستگی، خدمات اجتماعی حمایت کند.
وی افزود: ما در بررسی‌هایی که داشتیم مشاهده کردیم که 70 درصد مردم یعنی 7 دهک تحت فشار قرار می‌گیرند و ما مؤظف هستیم که این 7 دهک را حمایت کنیم و لایحه‌ای که ما تهیه کرده‌ایم لایحه‌ایی بسیار جامع، کامل و دقیق است و یک قانون جامع است و ما 26 کشور را که پیش از ما چنین کاری را انجام داده‌اند مطالعه‌ کرده‌ایم و ضعف‌ و قوت‌های آن را استخراج کرده‌ایم و همه مطالعات قبلی را خوانده‌ایم لذا این لایحه یک لایحه جامع است و اگر مجلس آن را تصویب کند ما همه سازوکارها و مقدمات آن را فراهم کرده‌ایم و به محض اعلام مجلس ما حساب‌های بانکی را باز می‌کنم و حتی نقدی دادن آن نیز کاری عالمانه است؛ چراکه ما باید برای مدیریت مصرف خود مردم را وارد کنیم تا خود مردم مشارکت کنند و خود مردم مدیر مصرف شوند.
رئیس جمهور با اشاره به اظهارنظرات مختلف در خصوص طرح هدفمند کردن یارانه‌ها گفت: برخی معتقدند که ما باید این یارانه‌ها را به صورت غیر نقدی توزیع کنیم و معنی آن این است که سازمان‌های دولتی گسترش پیدا کند و بار دیگر فساد را گسترش دهیم.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه متأسفانه برخی به این طرح‌ها نام گداپروری می‌دهند و به مردم توهین می‌کنند، گفت: این امر اصل 29 قانون اساسی است و در 2 قانون برنامه آمده است و قانون برنامه چهارم نیز سومی آن است و سه دولت پیش از ما قصد داشتند آن را اجرا کنند اما آن را تهدید می‌دانستند و تصور می‌‌کردند اگر اجرا کنند دولت ضربه می‌خورد اما ما اعلام کردیم که ما آن را اجرا می‌کنیم چرا که به نفع کشور است.
وی افزود: طرح هدفمند کردن یارانه‌ها یک طرح جامع است و مشکل تورم نیز ندارد و به صورت ریشه‌ای یکی از عوامل تورم را برطرف خواهد کرد.

*برخی در سال 64 و 65 مو و لباس مردم را در خیابان قیچی می‌کردند

ئیس جمهور کشورمان در گفت‌وگوی ویژه خبری که از شبکه 2 سیما پخش شد در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤال مجری برنامه در خصوص انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و انحلال شوراها مبنی براینکه آیا پس از انتخاب دوباره این موارد را احیا خواهید کرد یا خیر گفت: مرکز برنامه‌ریزی کشور که اسم آن سازمان مدیریت بود از ابتدای تأسیس خود 10 بار تغییر شکل داده است و این اولین باری نیست که ما آن را تغییر شکل داده‌ایم.
وی افزود: این سازمان اول سازمان برنامه دوم برنامه و بودجه سوم وزارت و دوباره به سازمان و بار دیگر ادغام شده است اما آن چیزی که برای ما مهم است این است که یک قانونی باید مختص اندیشه و برنامه‌ریزی برای کشور وجود داشته باشد اما این سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خودش یک دستگاه اجرایی شده بود و اختیارات همه دستگاهها را در مشت خود گرفته بود و نه رئیس و نه معاونان و نه کارشناسان آن فرصت برنامه‌ریزی و اندیشه نداشتند به همین دلیل شما ملاحظه می‌کنید که وضع موجود کشور حاصل همین سازمان برنامه‌ریزی است و این سازمان 60 سال بوده است و امروز این وضعیت کشور است.
رئیس جمهور با طرح این سؤال از مردم که کدام بخش کشور به یک سامان مطلوب رسیده است گفت: عمران روستایی، شهری، مسکن، تولید، علم، آموزش و پرورش و تحقیق ما همه ناقص است و این حاصل همان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است البته اشکالات مبنایی و اندیشه‌ایی نیز بر آنجا حاکم بود چرا که پایه‌گذار آن آمریکایی‌ها بودند و هیچگاه این مبانی تغییر نکرد.
احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: ما نهاد نظارت و برنامه‌ریزی کشور را منحل نکردیم بلکه آمدیم تمام آن اختیارات اضافه‌ای که از سایر دستگاهها بر خودش بار کرده بود و سنگین شده بود و به یک نهاد اجرایی تبدیل شده بود را از او گرفتیم و وارد قانون اساسی کردیم چرا که قانون اساسی رئیس جمهور مسئول امور برنامه و بودجه می‌داند و ما آن را خلوت و سبک کردیم و گفتیم که آن سازمان باید جایی باشد که همه اندیشمندان و صاحب‌نظران در آنجا حضور داشته باشند تا یک نگاه کلان به کشور شود و هر دستگاهی که منحرف می‌شود را اصلاح کنیم.
وی در خصوص انحلال شوراها نیز گفت: در قانون اساسی ما هیچ جایی برای شوراها نیست به همین خاطر هر دفعه که تصویب شده است شورای نگهبان آن را رد کرده و آن را مغایر با قانون اساسی دانسته است اما یک بند به آن اضافه کردند که شورای نگهبان آن را تأیید کرده است و آن این است که مصوبات این شوراها پس از تأیید وزیر یا رئیس جمهور قابل اجرا است که مسئولیت را به وزیر یا رئیس جمهور داده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه 36 شورا تنها برای رئیس جمهور درست شده است گفت: تمامی کارهای کشور به این 36 شورا گره زده شده و مگر رئیس جمهور در چند شورا می‌تواند شرکت کند لذا در گذشته مجبور می‌شدند این شوراها را دست‌گردان کنند و در شورایی وزیر صورت جلسه را ارائه می‌کرد و در جلسه امضا گرفته می‌شد و تمام می‌شد و این مسئله‌ای فرمالیته است.
احمدی‌نژاد در ادامه افزود: ما آمدیم تجدیدنظر کردیم و این شوراها را در هم ادغام کردیم و آنها را با ساختارهای دولت در کنار هم دیدیم تا آنها هم تصمیم‌گیر باشند و هم پاسخگو باشند و ما دقیقاً همان قانونی را که تصویب شد اعمال کردیم و طبق همان قانون در حال اداره شوراها هستیم منتها ممکن است اسم آن عوض شده باشد و 4 شورایی که موازی هم بودند در هم ادغام شدند و ما برای کوچک کردن دولت از ساده‌ترین موارد شروع کردیم تا دولت یک مجموعه کارشناس تصمیم‌گیر و اجرایی قوی باشد.
وی ادامه داد: ما اصلاحات ساختاری را ادامه می‌دهیم و بنا داریم لایحه‌ای به مجلس بدهیم تا تعداد وزارتخانه‌ها را کاهش دهیم تا این موازی‌کاری‌ها کاهش پیدا کند چرا که ما باید ساختار اجرایی را کوچک، کارشناسانه و اجرایی کنیم تا بتواند کشور را به خوبی اداره کند.
رئیس جمهور با اشاره به اصلاحات ساختاری وعده داده شده گفت: این اصلاحات ساختاری در اصلاحات مبانی و اخلاق اداری نیز وجود دارد و آنها نیز ذیل همین اصلاحات هستند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال دیگری مجری این برنامه در خصوص حساب ذخیره ارزی گفت: صحبت‌هایی که در خصوص حساب ذخیره ارزی مطرح می‌شود یک بی‌اخلاقی است چرا که دقیق‌ترین سیستم کنترلی سیستم بانک مرکزی و ارز است اما برخی بی‌ تقوایی را به جایی رساندند و اعلام کردند که 100 میلیارد تومان پول در این دولت مفقود شده است در حالی که این گزارش هیئت نظارت دارد و به مجلس نیز گزارش داده می‌شود و اخیراً‌ هم مشاهده کردیم که یک میلیارد دلاری که اشتباه محاسباتی در آن بود بر سر آن برخی جنجال درست کردند در حالی که یک اشتباه محاسباتی بود و در جایی ریال را با دلار جمع زده بودند و یک اشتباه محاسباتی رخ داده بود اما من احترام را حفظ کردم و سخنی نگفتم.
وی افزود: هیچ کشوری ذخایر ارزی خود را به طور دقیق اعلام نمی‌کند خصوصاً ما که نباید الان اعلام کنیم چون دشمن به دنبال بلوکه کردن آن است.
رئیس جمهور در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی براینکه افرادی که انتقاداتی را مطرح می‌کنند معتقدند که ذخایر ارزی با حساب ذخیره ارزی متفاوت است گفت: حساب ذخیره ارزی آن چیزی است که به فروش می‌رسد و بخشی از آن را مجلس تصویب می‌کند که در اختیار دولت قرار می‌گیرد و مابقی آن به حساب ذخیره ارزی می‌رود اما ما 2 جور حسابداری تعهدی و نقدی داریم اما این افراد تعهدی حساب می‌کنند اما آن حسابداری نقدی که ما داریم بیشتر از همه زمان‌هایی است که از حساب ذخیره ارزی باز شده است که من از رئیس کل بانک مرکزی می‌خواهم که آن را اعلام کند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: ذخایر بانک مرکزی را به چه دلیل باید ما اعلام کنیم؟ و امروز برخی از مجامع جهانی می‌گویند که این ذخایر 120 میلیارد دلار شده است و این بد نیست اما ما نسبت به ارزی که به حساب دولت می‌آید پاسخگو هستیم و آن چیزی به حساب دولت می‌آید که مجلس آن را تصویب می‌کند و یک ریال خارج از قانون قابل برداشت نیست.
وی در خصوص تحریم دشمنان علیه ایران گفت:‌در زمانی که آنها ایران را تحریم کردند ما نامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری نوشتیم و گفتیم که این افراد می‌خواهند با تحریم روحیه صنعت نفت ما را تضعیف کنند لذا شما اجازه دهید که مقداری از حساب ذخیره ارزی در صنعت نفت ببریم و زمانی که پروژه‌ها فعال شد آنها برمی‌گردند و چنین اتفاقی هم افتاد و زمانی که پروژه‌ها فعال شدند شرکت‌های مختلف به سمت آنها هجوم آوردند و در حال حاضر 70 میلیارد دلار قرارداد و 66 میلیارد دلار کار انجام شده داریم و این یک ابتکار بسیار خوبی بود اما این پول به صورت قرض داده شد که وزارت نفت آن را برخواهد گرداند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از گفت‌وگو در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه که آیا پس از انتخاب مجدد سفرهای استانی خود را ادامه خواهید داد و اینکه برخی معتقدند این سفرها تصویب مصوبات در جلسه هیئت دولت فاقد کار کارشناسی است گفت: به طور حتم سفرهای استانی را ادامه خواهم داد چرا که این یک ابتکار کم‌نظیر است و این نقدها پایه و اساس ندارد چرا که من بارها اعلام کرده‌ام که از 6 ماه قبل کارگروههای تخصصی تشکیل می‌شوند و آنها همه زمینه‌ها را برای یک سفر استانی بررسی می‌کنند و امروز این آقایان انگار فراموش کرده‌اند که در همه دولتها اینچنین است و مواردی که از کمیسیون‌ها وارد می‌شود تصویب آن 2 دقیقه هم طول نمی‌کشد چرا که همه وزرا در کمیسیون‌ها نظرات خود را بیان کردند و بحث‌های خود را انجام دادند و این مصوبه پخته و آماده شده وارد دولت می‌شود و دولت برای تصویب یک مصوبه نه اول کار بلکه آخر کار است.
احمدی‌نژاد افزود: 200 بندی که در جلسه دولت تصویب می‌شود و این یعنی برای اجرایی شدن رسمیت پیدا می‌کند نه اینکه ما برای آن 200 بند تازه در جلسه بنشینیم و بحث کنیم بلکه کارشناسان در گذشته در خصوص آنها بحث و بررسی کردند و آن چیزی که در جلسه هیئت دولت تصویب می‌شود 6 ماه قبل مورد بحث و بررسی همه وزرا قرار گرفته است.
وی با اشاره به برکات سفرهای استانی گفت: این سفرهای استانی این بورکراسی اداری تنبل را زنده کرد و بازدهی را افزایش داد و سفرهای استانی برای دولت بسیار سخت است و یک رئیس جمهور 60 سفر استانی رفته و به بیش از 400 شهرستان رفته است و یک نشاطی در کشور درست شده است و هزینه‌ای که ما می‌‌گذاریم هزینه سفر یک وزیر و رئیس جمهور است.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: امروز همه کشور ایران است و تنها تهران و یا کاخ‌ها و یا وزارتخانه‌ها ایران نیست و امروز در دنیا بر این شیوه به عنوان یک شیوه مدیریتی جدید بحث و تبال‌ونظر می‌شود و امروز هرجای ایران که بروید مردم احساس نشاط می‌کنند و نظارت عمومی را توسط مردم افزایش می‌دهد و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و چند برابر شدن عملکرد این دولت نسبت به دولت‌های گذشته به خاطر همین سفرهای استانی است و دیگر کسی نمی‌تواند دولت را فریب و یا اطلاعات غلط بدهد.
احمدی‌نژاد ادامه داد:‌با سفرهای استانی ثروت، امید، تولید و اشتغال در کشور توزیع شد و این امر یک کار اساسی بود که در این دولت به خوبی اجرا شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی ظرفیت‌های یک ملت شکوفا بشود آن کشور با سرعت نور به سمت بالا حرکت می‌کند و امروز همه می‌دانیم که ظرفیت‌های ملت ایران بسیار بالا است و ما در ابتدای راه هستیم و هیچ‌کس هم نمی‌تواند مسیر ایران را متوقف و یا آن را منحرف کند و این راه راهی است که ادامه خواهد داشت.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی بر روی گشت ارشاد جوسازی کرده‌اند گفت: من نظر خود را پیش از انتخابات اعلام کردم و همچنان هم نظر من همان است و حتی به وزیر کشور هم نامه دادم و اعتقاد ندارم که مسائل فرهنگی از طریق مسائل انتظامی مدیریت شود.
احمدی‌نژاد ادامه داد: آن افرادی که امروز به گشت ارشاد ایراد می‌کنند آیا سال 64 و 65 را فراموش کرده‌اند که وزارت کشور موتورسوارها را سازماندهی می‌کرد تا در همین خیابان ولیعصر موی دختران و موی پسران را قیچی و لباس‌ها و کفش‌ها را پاره می‌کردند و آیا فراموش کرده‌اند که کراوات‌ها را قیچی می‌کردند و آیا یادشان رفته است مردم را کتک می‌زدند و آیا یادشان رفته است که کراوات یک دیپلمات خارجی را از وسط قیچی می‌کردند و او متعجب می‌ماند که چه خبر است.
وی با اشاره به بخشنامه این افراد در سال 64 و 65 در خصوص لباس گفت: آیا این افراد فراموش کردند که در آن سالها برای لباس مرد و زن در ادارات بخشنامه کردند و گفتند که باید از رنگ‌های اسلامی استفاده شود و رنگ سیاه، سرمه‌ای و قهوه‌ای تیره را مشخص کردند و اسم رنگ‌ها را رنگ اسلامی گذاشتند و آیا یادشان رفته است که با گزینش‌های خود پدر مردم را درمی‌آوردند.
رئیس جمهور ادامه داد: در آن زمان شهربانی تحت امر وزارت کشور بود و زمانی که شهربانی،‌ کمیته و ژاندامری ادغام شدند چیزی دیگری از آب درآمد و نظرات دیگری دارند و کار خود را انجام می‌دهند اما من نمی‌خواهم آنها را نفی کنم و بسیاری از آنها هستند که خوب یا بد عمل می‌کنند اما این افرادی که امروز جوسازی می‌کنند من مطمئنم همان افرادی هستند که در انتخابات نهم می‌گفتند اگر احمدی‌نژاد بیاید در خیابان‌ها دیوار می‌کشد و آیا من در خیابانها دیوار کشیدم؟ و یا یک لحظه به این موارد فکر کردم؟
احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: به نظر من امروز هم همان افراد هستند که مشغول شکل دادن برخی رفتارها هستند که طراحی و برخورد می‌کنند تا میوه آن را در این شرایط سیاسی بچینند اما ما سالهای 64 و 65 را که فریاد امام بلند شد و عده‌ای را فرستادند تا این افراد را دستگیر کنند فراموش نکردیم و فراموش نکرده‌ایم که دولت از این افراد که در خیابانها با مردم برخورد می‌کردند حمایت می‌کرد.
وی در خصوص بحث گرانی و تکرار آن توسط رقبا گفت: گزارش بانک مرکزی اعلام می‌کند که ما 15 درصد تورم داریم اما این افراد ‌می‌گویند که تورم 25 درصد است در حالی که ما در گذشته 49 درصد تورم داشتیم اما متوسط تورم این 4 سال با سال قبل که وضعیت خوب بود بسیار کمتر است و آنها 17.5درصد و ما امروز 16.5درصد هستیم و تورم در حال کاهش است و به لطف خدا به کمتر از 10 نیز خواهد رسید.
رئیس جمهور در پاسخ به اظهارات برخی مخالفان دولت برای دشمن جلوه دادن دولت با اهل سنت گفت: برخی در میان اهل سنت گفته‌اند که احمدی‌نژاد گفته است به رأی اهل سنت نیاز ندارد و این یک دروغ بزرگ است و از نگاه من همه ملت ایران در هر جایی که باشند ملت ایران هستند و برای دولت همه یکسان هستند و ما به همه جا سفر کرده‌ایم و برای همه مصوبه داریم.
احمدی‌نژاد افزود: برخی رفته‌اند و در جمع برخی اقوام حرف‌هایی علیه دولت زده‌اند که این حرفها واقعیت ندارد و همه برنامه‌های ما برای آینده روشن است و مهمترین برنامه ما اشتغال، مسکن، ازدواج و تولید است چرا که ایران باید به جایگاه برجسته علمی و سیاسی در جهان برسد و همه زیرساخت‌های آن امروز آماده است و مثلاً طرح مسکن مهر و اشتغال امسال سال شکوفایی آن است.
رئیس جمهور تأکید کرد: ما امروز هسته‌ای و فضایی شده‌ایم و باید تمام عرصه‌ها را به مرزهای دانش بکشیم.
احمدی‌نژاد در خصوص مسئله سیاست خارجی نیز گفت: ما باید در مسئله سیاست خارجی در مدیریت جهان مشارکت فعال داشته باشیم و جزو حلقه‌های اصلی مدیران جهان باشیم و این موارد همه جزو ظرفیت‌های ملت ایران است و محقق شدنی نیز می‌باشد لذا باید با امید و نشاط به جلو حرکت کنیم و در بخش کشاورزی و صنعت ما برنامه‌هایمان تضمین شده است و 7 طرح بزرگ اقتصادی داریم که پایه اجرای اصل 44 است و همه ساختارها برای اجرایی شدن اصل 44 را این دولت ظرف 5 الی 6 ماه که کار بسیار بزرگی بود فراهم کرد.
وی به برنامه‌ دولت در خصوص سیاست داخلی اشاره کرد و گفت: در بحث سیاست داخلی برنامه ما حفظ کرامت مردم است و همه مردم عزیز هستند و باید کار در دستان آنها باشد و دولت باید کوچک شود و کار را تحویل مردم بدهد.
رئیس جمهور با بیان اینکه برخی به نامه به آمریکا ایراد می‌گیرند گفت: برخی انگار امروز عقب هستند در حالی که در دنیا دیپلماسی عمومی مطرح است و علم روز نیز مطرح است برخی آن را تخریب می‌کنند و اینکه من به آقای اوباما نامه می‌دهم این نامه خطاب به اوباما نیست بلکه نامه به کل بشریت است و یعنی افکار عمومی را در جهت ما حرکت می‌دهد و امروز خوشبختانه افکار عمومی به نفع ملت ایران است و من صمیمانه از ملت ایران به خاطر همه بزرگواری‌ها و لطف‌هایشان تشکر می‌کنم.
احمدی‌نژاد خطاب به ملت بزرگ و غیرتمند ایران گفت: تا روزی که شما ملت غیرتمند، شجاع و با اقتدار بخواهید من هستم و همه فشارها را تحمل می‌کنم اما محال است که یک سند را علیه این ملت و حقوق ملت امضا کنم و درخواست من از ملت این است که همانطور که یک دوره اجازه دادند تا من در خدمت آنها باشم اجازه بدهند تا 4 سال دیگر در خدمت مردم عزیز ایران باشم.
شنبه شانزدهم 3 1388
X