دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 341141
تعداد نوشته ها : 228
تعداد نظرات : 183
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

به نام خدا

 

حرف های دل من:

 

افرادی هستند که در سن بلوغ ازدواج می کنند و زندگی سرشار از محبت و الطاف الهی را آغاز می کنند

افرادی بودند و هستند که در سن کمتر از 15 سال به درجه ی شهادت رسیدند

افرادی هستند و بودند که در سنین کمتر از پنج سال حافظ کل قرآن شدند و می شوند

نکته ی جالب اینجا می باشد که ما انسان ها تا به خدمت سربازی نرویم یا ازدواج نکنیم یا شغل پر درامد نداشته باشیم

هنوز بچه ای بیش نیستیم!

فرهنگ ما ایرانیان را شاهان و پادشاهان و استعمار گذشته پایمال کردند

انگلستان و دیگر کشور های استعمار گر علیه ملت ما به پا خواستند و مدام با ابزارالات مختلف بر مردم ایران تاختند و ایشان را بسان برده های دوران جاهلیت نظر کردند

دیگر زمان--زمان فرهنگ و بلوغ است

زمان-- زمان حقایق است

زمان--زمان توانستن است

ما می توانیم

ولی این گفته که پانزده ساله ها حق رای ندارند جمله ی ما می توانیم را ناقص می نماید و آن را به بعضی می توانیم تغییر می دهد!!!

اگر جنگ و جهاد یک تکلیف الهی است پس انتخابات هم جنگ و جهادی در مقابل دشمنان می باشد که یک حقیقت الهی است

انسان، انسان است و فرهنگ امروز باور داشتن انسان است

اگر ما دم از عشق خدا می زنیم پس چرا سن تکلیفی که خدا برای پسرها قرارداد نموده است را تغییر می دهیم؟

روح امام راحل(ره) قرین رحمت ایزدی باد که فرمود:

حسین فهمیده رهبر ماست***

آیا امام خمینی(ره) برای خواسته های جوان ها و نوجوان ها و مردم بی اعتنا بودند که امروز حرف های الگوی این نظام مقدس را نا دیده گرفته و پانزده ساله ها را حق نمی دهیم!!!؟؟؟
چرا باید حق رای دادن را از آنها سلب کنیم و انتخابشان را نادیده بگیریم؟

نظر من این است که بگذاریم آنها هم سهمی در این سرنوشت کشور عزیزشان داشته باشند***

ما می توانیم را، مقدس می شماریم و با هر رای، گریه و غم و زاری را در چشمان پلید کور دلان و دشمنان این مرز و بوم اسلامی -جاری می سازیم و الگوی توانستن را از سخنان الله منان و ائمه ی اطهار(سلام الله علیها) و امام راحل(ره)
 تفسیر می نماییم**

 

در آخر می گویم:

پانزده یا هجده سال مهم نیست

مهم توانستن است که ما می توانیم*


دسته ها : انتخابات
يکشنبه بیستم 2 1388

خانم زهرا مصطفوی، فرزند امام خمینی(ره) خبر منتشره امروز در برخی از رسانه‌ها، مبنی بر دیدار جمعیت زنان جمهوری اسلامی با میرحسین موسوی ـ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم که در فرهنگستان هنر برگزار شد ـ را ناقص دانست و جزییات منتشره از سوی سایت حامی دولت را تأیید کرد.

وی گفت: این نشست که قرار بود پیرامون مسائل روز و مباحث انتخاباتی برگزار شود، به طرح یک پرسش جدی از موسوی درباره نهضت آزادی منجر شد که موسوی پس از شنیدن آن، بلافاصله از خبرنگاران و عکاسان خواست جلسه را ترک کنند و به آنان تأکید کرد این بخش از سؤال پرسش کننده در گزارش‌های خبری حذف شود.

بعدازظهر یکشنبه، زهرا مصطفوی، فرزند امام خمینی (ره) و دبیر کل جمعیت زنان جمهوری اسلامی، در این نشست در سخنانی خطاب به موسوی، با بیان اینکه از شما خاطره هشت سال دفاع مقدس در یاد و ذهنمان باقی مانده گفت:‌ شما یک مقلد واقعی امام راحل و فردی بودید که در زمان جنگ و محاصره، توانمند برخورد کرده و معیشت مردم را به خوبی اداره کردید که این ویژگی مثبت شما در خاطره همه ما مانده است.

وی با اشاره به  نشست‌های متعدد جمعیت زنان گفت:‌ در جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که به دلیل سکوت مطلق شما در این سال‌ها و اینکه چیز جدیدی از شما نشنیده‌ایم و همان خاطره همچنان برای ما باقی مانده است، برای همین، بنا را بر آن گذاشتیم که به اصول و ارزش‌های انقلاب پایبند هستید و مبنای شما، مبنای انقلاب اسلامی و همه وجود شما برگرفته از انقلاب است، بنابراین این امور باعث شد از شما حمایت کنیم و مطمئن هستیم که به همان آرمان‌ها پایبند هستید.

خانم مصطفوی در این دیدار با بیان اینکه باید بتوان تعادل را به گونه‌ای حفظ کرد که زمان اصولگرایی، اصلاح‌طلب و زمان اصلاح‌طلبی، اصولگرا باشیم، اظهار داشت: نمونه این سخن من، آقای کروبی است که در مجلس ششم، وقتی افراطیون کار را دست گرفته بودند در همه لحظات چه در قدرت حضور داشت و چه بیرون از آن بود، از اصول و ارزش‌ها کناره‌گیری نکرد و حمایت ما از شما دلیل بر این نیست که نقاط قوت دیگران را فراموش کرده‌ایم.

نکته‌ای که اما وی بر آن تأکید کرده، پرسشی بود که او از موسوی درباره اظهارات اخیرش نسبت به نهضت آزادی این گونه پرسیده بود: «زمانی در سخنانتان درباره نهضت آزادی اعلام کردید که با آنها اختلاف نظر دارید و پس از آن فرمودید که با آنها روابط دوستانه دارید که این دوستی تا امروز ادامه پیدا کرده است و زمانی نیز گفتید که ما وقتی با افرادی اختلاف نظر داریم، قرار بر این نیست که آنها را کنار بگذاریم، حال پرسش من این است که چگونه می‌توانیم افرادی را که با آنها اختلاف نظر داریم، در مناصب اجرایی به کار گرفته و به آنها مسئولیت بسپاریم؟»

بنا بر اظهارات خانم مصطفوی، در این لحظه بود که میرحسین موسوی از خبرنگاران و عکاسان خواست تا این جلسه را ترک کنند که در نتیجه، خبرنگاران تنها چند دقیقه در این نشست حضور داشتند و ادامه این جلسه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و در پایان این جلسه بیست دقیقه‌ای نیز موسوی از خبرنگاران خواست تا بخش پایانی سخنان زهرا مصطفوی را منتشر نکنند.

گفتنی است، وی جمعیت زنان جمهوری اسلامی را همچون دیگر گروه‌ها و جریانات معتقد به اصول انقلاب و آرمان‌های امام و شهدا، به خطوط قرمز نظام درباره گروهک‌های مسأله‌دار و مطرود حضرت امام(ره) دارای اعتقاد راسخ دانسته و گفته است که در مورد تصمیم خود در حمایت از میرحسین موسوی در انتخابات دهم ریاست جمهوری تجدید نظر خواهد کرد.

منبع:

سایت تابناک

 

دسته ها : انتخابات
يکشنبه بیستم 2 1388
در آغاز برنامه یک مدیریت کارآمد، با کفایت و پُرنشاط باید سر کار باشد تا بتواند سازه‏هاى این برنامه را مستحکم و استوار کند و پایه‏هاى این برنامه را به‏طور عمیق و محکم پى‏ریزى کند. اهمیت این انتخابات در این است که ملت ایران مى‏خواهد مدیرى را انتخاب کند که بتواند موانع اجراى برنامه را از سر راه ملت ایران بردارد؛ مثل بولدوزرى که موانع را برمى‏دارد تا جاده‏یى را صاف کند.
یک انسان قوى، با کفایت، داراى نشاط و شادابى و شوق به کار و احساس مسئولیت خواهد توانست حرکت بیست ساله به سمت چشم‏انداز را - که امسال این شروع انجام مى‏گیرد - با قوت و قدرت آغاز کند. مدیرى که ملت ایران در انتخابات برخواهد گزید، شروع‏کننده است؛ در واقع وارد کننده‏ى کشور در یک دوره‏ى جدید و در یک حرکت تازه به سمت همان چیزهایى است که ملت ایران به آن احتیاج دارد. در طول سالهاى گذشته، از بعد از جنگ تا امروز، کارهاى فراوانى در این کشور انجام شده؛ هر کس انکار کند، بى‏انصافى کرده است. ساخت زیربناهاى کشور، کارهاى عمرانى فراوان، پیشرفت‏هاى علمى و فناورى؛ بنابراین در همه‏ى زمینه‏ها کار شده است.
آنچه امروز مهم است، این است که همه‏ى بناهاى رفیعى که در طول این مدت به‏وجود آمده و ساخته شده است، تأثیر خود را در واقعِ زندگى مردم نشان دهد؛ آب عظیمى که پشت این سد متراکم شده و به‏وجود آمده است، به مزرعه‏ى زندگى مردم راه پیدا کند و نتایج این تلاش‏ها سر سفره‏ى مردم و در زندگى آنها دیده شود؛ این کار بزرگى است؛ این برداشتن موانع از سر راه را مى‏طلبد. تعیین مدیریت قدرتمند و توانایى به این ترتیب، جزو کارهاى امسال ملت ایران است.
نکته‏ى بعدى در این زمینه این است که رئیس‏جمهور جایگاه بسیار والایى دارد؛ توانایى و اختیارات فراوانى از لحاظ قانونى متوجه رئیس‏جمهورى است؛ بودجه‏ى کشور در اختیار رئیس‏جمهور است؛ مدیران کشور در سطوح مختلف در اختیار رئیس‏جمهور هستند؛ بنابراین تعیین رئیس‏جمهور، یعنى تعیین مدیرى که بتواند ثروت عظیم مردم را که در بودجه و امکانات و مدیریت‏هاى کشور متبلور است، به نحوى در سرتاسر آفاق این ملت گسترش دهد تا نیازهاى مردم با این ثروت عظیم برآورده شود. ملت و کشور ما بر اثر تلاش دولتهاى چند سال گذشته، ثروت متراکمى از امکانات به‏دست آورده است. مدیریت‏هاى آینده باید بتوانند این ثروت را افزایش دهند و آن را در زندگى مردم بگسترانند و با فساد به معناى واقعى کلمه مبارزه کنند. اگر ما ملت ایران این توفیق را پیدا کنیم که رخنه‏هاى فساد را در این مجموعه‏ى عظیم ببندیم، آن وقت معلوم خواهد شد که دستاوردهاى انقلاب براى این مردم چقدر شیرین و گواراست و چگونه مى‏تواند پاسخگوى نیازهاى مردم باشد. انتخابات آینده به این دلایلى که گفتم، بسیار مهم است.
مردم بایستى هوشمندانه و آگاهانه انتخاب کنند و در میان نامزدهاى گوناگون، کسى را که احساس مى‏کنند به این معیارها نزدیک است، برگزینند؛ این یک کار بزرگ است و کار شما مردم است. مردم باید با چشم باز در این صحنه‏ى مهم حاضر شوند و ان‏شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دلهاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند؛ این مهمترین بخش مشارکت عمومى مردم در امسال است. در همه چیز مشارکت عمومى مهم است، و این از جمله‏ى کلیدى‏ترین است.
از همین حالا به فکر روز بیست‏وهفتم خرداد - که روز انتخابات است - باشید و از الان جستجو و تفحص خودتان را آغاز کنید. البته نامزدها هنوز به‏طور رسمى به ملت معرفى نشده‏اند، ولى در زمان قانونىِ خود معرفى خواهند شد. هر کس در اقصى‏نقاط کشور این حق را دارد که به سهم خود در این انتخابات بزرگ شرکت کند. کسى که در اقصى‏نقاط این کشور زندگى مى‏کند، حق او با کسى که در مرکز کشور زندگى مى‏کند، یکى است؛ لذا هر کسى حق دارد. از اجتماع این اشخاص و افراد، رأى سهمگین و اراده‏ى مستحکم و عزم راسخ این ملت بروز خواهد کرد و شکل خواهد گرفت؛ و این همان چیزى است که براى ایجاد زمینه‏ى مساعد براى آبادى کشور و براى دفع دشمنان مى‏تواند مؤثر باشد.

فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در صحن رضوی 1/1/1384

برگرفته از سایت فجر

 

دسته ها : انتخابات
شنبه نوزدهم 2 1388

 

به نام الله منان***

فردی نامزد مورد علاقه و تایید من هست که خدای احدیت رو مد نظر داشته باشه و برای رضای خدا در صحنه ی انتخابات شرکت کند و هدف او مقدس و پاک باشد.طرفدار و مطیع ولایت فقیه باشد و امر ایشان را اجابت نماید.
شیعه باشد و الگوی ایشان ائمه ی اطهار (سلام الله علیها) باشد.سخن گزاف نگوید و از شعارهایی که نمیتواند به آن عمل کند بپرهیزد-اهل سیاست باشد و از هیچ قدرتی جز قدرت لایزال هراسی نداشته باشد با مردم بسان فرزندان خود سخن بگوید و در غم و شادی ایشان شریک باشد در شهر ها و روستاها و دهکده ها سفر کند و از حال و احوال ایشان جویا باشد کسی نباشد که فقط فکر فرزندان و خویشان و اقوام خود باشد و فقط برای آنها رییس جمهور باشد.
نیاز های اقشار مردم و جامعه را تا حدی که ممکن است براورده کند-بیماران و کسانی که مشکلات عضلانی دارند را کمک رساند و مرحمی بر دل آنها گذارد.

حال به صراحت و هیچ ترسی نامزد مورد علاقه ی خود را که این صفات پسندیده در وی دیده می شود را معرفی می نمایم"

جناب آقای  دکتر محمود احمدی نژاد***

ای کاش همه بدانیم که مهدی موعود(عج)
با این دعا بسیار خوشحال می گردد:

الهم عجل الولیک الفرج ***


 

دسته ها : انتخابات
پنج شنبه هفدهم 2 1388
X